Haberler / Zingat Basın Bültenleri
14.11.2017

Zingat.com'dan birbirinden eğlenceli yeni reklam filmleri

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul ve bilgi pazarlama platformu Zingat.com'un dört yeni reklam filmi kasım ayında yayına girdi. Gayrimenkul yatırımında lokasyon seçimine dikkat çeken ve il, ilçe, mahalle emlak bilgileriyle ilgili yararlı veriler sunan Zingat.com Bölge Raporu uygulamasını esprili hikâyelerle aktaran reklam filmlerinin ortak sloganı ise; “Aradığınız ev yaş ortalamasıyla, muhitiyle çevresiyle, konusuyla komşusuyla Zingat.com'da…”

“Aradığınız ev yaş ortalamasıyla, muhitiyle çevresiyle, konusuyla komşusuyla Zingat.com'da…” sloganıyla televizyon kanallarında yayınlanan birbirinden eğlenceli reklam filmleri izleyiciyle buluştu. Kasım ayında birbiri ardına seyircinin karşısına çıkan dört reklam filminde de esprili bir dil kullanılıyor.

Reklam filmlerinde, Zingat.com Bölge Raporu'nun medeni durum, yaş dağılım ve eğitim durumu istatistikleri gibi özellikleri ayrı ayrı ön plana çıkarılıyor. İlk filmde evli çift oranı oldukça yüksek olan İstanbul Beylikdüzü'nde mizansen olarak bir parkta herkesi evlilik teklifi alırken gören ve kendisi de heyecanla teklif bekleyen genç bir kadının sevgilisinden gelen hediyeyi açtığında yaşadığı durum paylaşılıyor. İkinci film nüfusun büyük oranı 8 yaş altı olan İstanbul'un Esenyurt ilçesinde geçiyor. Bir otobüs durağında bekleyen genç bir adam, durdurduğu otobüse bindiğinde anne-babalar, küçük çocuklar, bebekler, hamile kadınlar, oyuncaklar ve balonlarla dolu bir manzarayla karşılaşmanın şaşkınlığını yaşıyor.

Üçüncü reklam filminde Türkiye'nin 50 yaş ve üzeri nüfus oranı oldukça yüksek yerlerinden İzmir'in Alsancak ilçesindeki yaş dağılım istatistiğinden yola çıkılıyor. Sokağın ortasında keyifle yürüyen enerjik bir yaşlı arkadaş grubu, kaykaylı, basketbol oynayan, scooter ile gezen yaşlı insanlar resmediliyor. Son reklam filminde ise eğitim durumu ortalaması bakımından Türkiye'nin üst seviyedeki bölgelerinden olan Ankara'nın Çankaya'sı anlatılıyor. Şehir içi bir sokakta iki minibüs şoförünün kitap değiş tokuşu yaptığı ve okur-yazar yolcularla dolu bir ortam yansıtılıyor. Tüm bu esprili reklam filmleri; “Aradığınız ev yaş ortalamasıyla, muhitiyle çevresiyle, konusuyla komşusuyla Zingat.com'da” mesajını veriyor.

Propaganda tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Arda Birkiye'nin yaptığı bu birbirinden eğlenceli reklam filmleri, televizyon kanallarında yayınlanmaya başladı.

Reklam Kampanyası Künyesi:
Reklamveren: Zingat.com
Reklamveren Marka Ekibi: Fırat Koç, Gözde Soylu
Reklam Ajansı: Propaganda
Kreatif Direktör: Mustafa Küçükkalıpçı, Pınar Kurt
Yaratıcı Ekip: Çağlar Uzunca, Sarper Yeniçeri, Emre Ekinci, Derya Oğuz
Müşteri İlişkileri: Didem Soydan Özcıbır, Yağmur Erikçioğlu
Ajans Prodüktörü: Nilay Meltem Ciğit
Prodüksiyon: Autonomy
Post Prodüksiyon: İmaj Post Production
Yönetmen: Arda Birkiye
Yapımcı: Burhan Şınlak, Berent Baytekin

Reklam filmlerini seyretmek için aşağıda yer alan linklere tıklayabilirsiniz.

Çankaya:
Esenyurt:
Beylikdüzü:
Alsancak:

Esra Şavkın
0212 219 29 71 / 0537 858 85 49
esras@marjinal.com.tr

Zingat.com hakkında
Zingat, 2015 yılında REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliğiyle kurulan, gayrimenkul ve emlak alanında kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi sağlayan bir bilgi ve pazarlama platformudur. Oluşturduğu platformda gayrimenkul profesyonelleri ile bireyleri buluşturmaktadır. Zingat'ın misyonu, Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapan, evini satan, kiralayan, yeni bir ev alan tüm bireylere ve bu sektörle profesyonel olarak ilgilenen kurum ile kişilere kapsamlı bir referans noktası oluşturmaktır. www.zingat.com

Zingat
REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliğiyle 2015 yılında faaliyete geçen Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi anlayışını benimseyerek gayrimenkul profesyonellerini ve bireyleri doğru, kapsamlı referans bilgilerle aynı çatı altında buluşturan güvenilir bir gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformudur. Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapanlar, gayrimenkul satanlar/kiralayanlar, yeni ev arayışında olanlar, bu sektörden profesyonel kazanç sağlayanlar için bir buluşma noktası ve referans bilgi kaynağıdır