Haberler / Zingat Basın Bültenleri
01.12.2018

Zingat.com ve İMSİAD iş birliğiyle Bursa'daki konut projeleri yurt dışına açılıyor

Zingat.com ile İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa inşaat sektörünü dijital pazarlama noktasında ileriye taşıyacak büyük bir iş birliğine imza attı. İMSİAD üyesi 200 firmayı kapsayan bu önemli anlaşmayla Bursa inşaat sektörü, avantajlı fiyatlarla pazarlama ve dijital pazarlamada bir adım öne çıkacak. Anlaşma kapsamında Bursa'daki konut projelerinin hem yurt içinde hem de yurt dışında alıcılarıyla çok daha kolay buluşması ve satışların artırılması hedefleniyor.

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com ile İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa inşaat sektörünü özellikle dijital pazarlama noktasında ileriye taşıyacak önemli bir iş birliği yaptı. Bu büyük anlaşma kapsamında İMSİAD üyesi 200 firma avantajlı fiyatlarla pazarlama ve dijital pazarlamada bir adım öne çıkarken, Bursa'daki konut projeleri hem yurt içinde hem de yurt dışında alıcılarıyla çok daha kolay buluşacak ve satışlarını artıracak.

“Çağı yakalamalıyız”
İMSİAD Dernek Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, gelişen ve değişen teknolojiyle birlikte imalatta ve satışta çağı yakalamanın önemine dikkat çekerek, “Global anlamda yaşanan dijital dönüşüme seyirci kalamayız” şeklinde konuştu. Özellikle Bursalı müteahhit firmalarını dijital dönüşüme hazırlayacak olan bu anlaşmayı oldukça önemsediklerini ifade eden Andıç, sözlerine şöyle devam etti: “Dünya ve teknoloji hızla gelişiyor. Buna bağlı olarak pazarlama şekilleri de bir dönüşüm geçiriyor. Bu durum inşaat sektöründe de aynı. O halde sektör temsilcileri olarak bizler de bazı alışkanlıklarımızdan kurtulmalı, bu gelişime ve dönüşüme adapte olmalıyız. Ben bu anlaşmanın Bursalı müteahhit firmalar açısından oldukça önem arz ettiğini düşünüyorum. Gelişen ve değişen teknoloji bizleri hem üretimde hem de pazarlamada farklı yöntemlere doğru sürüklüyor. Alışkanlıklarımızı artık bir kenara koymalı ve sektörün geleceği adına adımlar atmalıyız çünkü global anlamda yaşanan dijital dönüşüme seyirci kalamayız.”

“Bursa'daki konut satışlarını artıracak”
İMSİAD ile yapılan anlaşmadan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Zingat.com CEO'su Ahmet Kayhan ise, İMSİAD ile Zingat.com'un çok ciddi bir iş birliğine imza attığını kaydetti. Bugün 7 milyonun üzerinde aylık ziyaretçi alan ve 15 bine yakın emlak danışmanı üyeliğine sahip bir platform olarak faaliyet gösterdiklerini ifade eden Kayhan, şunları söyledi: “Bölgesel iş birliklerinin önemine çok inanıyoruz. Tüm müteahhitlerin amacı, projelerini olabildiğince çok kişiye duyurmak. Bu noktada Bursalı müteahhitlerin yüzde 25'e varan çok avantajlı fiyatlarla pazarlama ve dijital pazarlama paketlerinden faydalanabilecekleri bir havuz oluşturacak son derece mühim bir anlaşmaya imza attık. Bursa gayrimenkul anlamında son yıllarda yarattığı büyük potansiyelle, bizim bu iş birliğini yapmayı ilk tercih ettiğimiz şehirlerden biri oldu. Yeniden hedefleme ve yeniden pazarlama noktasında Bursa'ya önemli bir katkı sağlayacağız. Bu iş birliği aynı zamanda yurt dışına pazarlama yapma anlamında da Bursa'yı öne çıkaracak ve böylece Bursa'daki konut satışlarını artıracak bir gelişme. Önümüzdeki dönemde diğer illerde de bu avantajlı pazarlama paketlerini sunmayı sürdüreceğiz.”

Zingat.com hakkında
Zingat.com, 2015 yılında REIDIN ve Doğuş Grubu iş birliğiyle kurulan, gayrimenkul ve emlak alanında kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi sağlayan bir bilgi ve pazarlama platformudur. Oluşturduğu platformda gayrimenkul profesyonelleri ile bireyleri buluşturmaktadır. Zingat.com'un misyonu, Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapan, evini satan, kiralayan, yeni bir ev alan tüm bireylere ve bu sektörle profesyonel olarak ilgilenen kurum ile kişilere kapsamlı bir referans noktası oluşturmaktır. www.zingat.com

Zingat
REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliğiyle 2015 yılında faaliyete geçen Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi anlayışını benimseyerek gayrimenkul profesyonellerini ve bireyleri doğru, kapsamlı referans bilgilerle aynı çatı altında buluşturan güvenilir bir gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformudur. Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapanlar, gayrimenkul satanlar/kiralayanlar, yeni ev arayışında olanlar, bu sektörden profesyonel kazanç sağlayanlar için bir buluşma noktası ve referans bilgi kaynağıdır