12.11.2018

Yılmaz Özdil, yeni kitabını Forum Magnesia ziyaretçileri için imzaladı

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, ünlü gazeteci ve yazar Yılmaz Özdil'i okurlarıyla bir araya getirdi. Forum Magnesia D&R mağazasında düzenlenen imza gününde, Manisa'nın yanı sıra İzmir gibi çevre illerden gelen yaklaşık bin kişi uzun kuyruklar oluşturdu.

Sevilen gazeteci ve yazar Yılmaz Özdil'in imza günü için yaklaşık bin kişi Forum Magnesia'ya akın etti. Ulu Önder Atatürk'ün hayatını tüm bilinmeyenleriyle anlattığı son kitabı “Mustafa Kemal” ile büyük ilgi çeken Özdil, hem okurlarıyla sohbet etti hem de son kitabını imzalayarak okurlarına değerli bir anı armağan etti.

Yüzlerce kişinin alkışlarıyla coşkulu bir şekilde başlayan imza buluşmasında, Manisa'nın yeşil doğasına hayran olduğunu belirten Özdil, her yıl Spil dağında özgürce dolaşan Yılkı atlarını fotoğrafladığını ve bu fotoğrafları gazetede yayınlattığını söyledi.