Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
31.01.2018

Yılın rengi Ultra Violet'i kullanmanın yolları

Dünya Renk Enstitüsü Pantone, 2018'in rengini “Ultra Violet” olarak açıkladı. Uğur ve şans getirdiği düşünülen bu renk, enerjisi ve çekici tavırlarıyla bu yıl sık sık karşımıza çıkacak. Morhipo.com ekibi bu ikonik rengi doğru şekilde kombinlemenin tüyolarını veriyor.

Asaletin rengi olarak anılan mor rengi kraliyet ailesinin özellikle de Kraliçe II. Elizabeth'in en sevdiği renk. Hollywood'un ünlü isimleri de bu trende şimdiden ayak uydurmaya başladı. Kombinlerken zor gibi gelse de bu rengi en iyi tamamlayan renkler pastel tonlar. Ton sür ton bir kombinle garanti bir şıklık yaratabilirsiniz. Öne çıkan bir stil için ise; yeşil, kırmızı, turuncu gibi renklerle birlikte kullanıp blok bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Bu renge en yakışan aksesuarlar ise altın ve bakır tonlardaki takılar. Göz dolduran büyük küpeler, uzun kolyeler, kalın kemerler ve tabii ki çantalar, metalik botlar bu rengi kombinlerken ihtiyacınız olan aksesuarlar arasında. İster gündüz ister gece moru ortaya çıkarmanın yolu gösterişli ve parlak tamamlayıcılardan geçiyor.

Morhipo.com ekibi bu iddialı rengi makyajlarında uygulamak konusunda tereddütlü olanlara da cesaret veriyor.  Modayı takip ediyor ancak fazla ön plana çıkmak istemiyorsanız, o zaman makyajınızda gözlerinize bu rengi uygulayabilirsiniz. İddialı bir görünüm için ise dudaklarınız ultra violet'yi heyecanla bekliyor olacak.

Esra Şavkın
0212 219 29 71 esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.