20.03.2019

Yılın festivali Forum Erzurum'da

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi olan Forum Erzurum, tüm ziyaretçilerini festivale özel fırsatlarından yararlanmaya davet ediyor. 15 Mart'ta başlayan kampanyasıyla 250 TL'lik alışverişe 25 TL ve 500 TL'lik alışverişe 50 TL yüklü Param Forum Erzurum Card kazandıran Forum Erzurum, 24 Mart'ta İdo Tatlıses'i hayranlarıyla buluşturuyor!

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası olan ve ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Forum Erzurum, yılın festivali kapsamında cazip bir kampanya ve muhteşem bir konser organize ediyor. Forum Erzurum'un 24 Mart'a dek devam edecek kampanyası, aynı gün içinde tek seferde yapılan her 250 TL'lik alışverişe 25 TL, her 500 TL'lik alışverişe ise 50 TL yüklü Param Forum Erzurum Card kazandırıyor.

İdo Tatlıses Forum Erzurum'da!
Forum Erzurum, 24 Mart 2019 Pazar günü ünlü şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses'i hayranlarıyla buluşturacak. Saat 16.00'da gerçekleştirilecek konserde Tatlıses, en sevilen parçalarını Forum Erzurum ziyaretçileri için seslendirecek.

Cazip fırsatlardan yararlanmak, alışveriş keyfini benzersiz bir deneyime dönüştürmek isteyen herkes, Forum Erzurum'a davetli!