Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
15.11.2016

Yılbaşı için sevdiklerinize en güzel hediyeler

Moda alışverişlerinin vazgeçilmez adresi Morhipo.com, yaklaşan yılbaşında sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri on binlerce hediye seçeneği ile “Ne alsam?” derdinden kurtarıyor.

Moda dünyasına yön veren markaların kombinleri sayesinde sevdikleriniz, yeni yılı bambaşka renklerle karşılayabilir. Kravat ve cüzdan gibi hediyeler ile erkek arkadaşınızı mutlu edebilir; iç giyimden ev giyimine, dış giyimden spor giyimine binlerce kombin seçeneği ile sevdiğiniz kadının güzelliğine güzellik katabilirsiniz.

Giyim dışında Morhipo.com'da bulunan birbirinden farklı aksesuar seçenekleri ile de hediyelerinize çok farklı çizgiler katabilirsiniz. Örneğin çanta aşığı kadınlara özel hediyeler verebilir ya da kol düğmeleri hediye ederek babanızı şaşırtabilirsiniz.

5 binden fazla markaya ait 500 binin üzerinde farklı hediye seçenekleri için: https://www.morhipo.com/

Editöre Not:
Hediye seçenekleri ile ilgili ürün görseli ve fiyat bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.