Haberler / GAP Basın Bültenleri
10.11.2017

Yılbaşı heyecanınızı Gap'in ikonik stiliyle katlayın

Bu yıl kadın ve erkek koleksiyonlarına eklenen rengarenk parçalar ikonik Gap stiliyle kombinlenerek sevdiklerinize unutulmaz bir yılbaşı hediyesi olmaya hazırlanıyor. Denim şıklığını yaşayacağınız muhteşem partiler ve sevdiklerinize özel seçeceğiniz hediyeler için bu yıl da Gap, tek adres olacak.

İkonik giyim markası Gap'in yeni sezon kadın ve erkek koleksiyonları, hem yılbaşı partilerinin şık kombinleri için hem de sevdiklerinize özenle seçeceğiniz hediyeler için pek çok alternatif sunuyor.

Atkı, bere, kazak, elbise, denim ceket gibi klasik kışlık parçaları rengarenk çizgilerle yeniden yorumlayan Gap Crazy Stripes koleksiyonu, sevdiklerinizi bir hediyenizle mutlu etmeye yetecek muhteşem parçalara sahip.

Gap Kadın Koleksiyonu'nda yer alan ve denim parçaları tamamlayacak, şıklığı sıcak bir formda sunacak pek çok kazak ve hırka, renk ve model alternatifleriyle şaşırtıyor. Kışın vazgeçilmez ürünleri kapüşonlu üstleri rengarenk baskı ve pul işlemeleriyle renklendiren Gap, meşhur logolu ürünlerin yeni sezon yorumlarını da unutmadı.

Gap Erkek Koleksiyonu'nda yer alan desenli veya düz merino kazaklarda bisiklet, kayık ve sıfır yaka modeller dikkat çekiyor. Gap erkeklerinin vazgeçemediği yumuşak dokunuşlu gömleklerde ekose desenlerin çeşitliliği göz dolduruyor.

Gap'in kadın ve erkek koleksiyonlarını zenginleştiren çanta, şapka, atkı, bere, şal, çorap ya da kemer gibi aksesuarlar arasından sevdikleriniz için muhteşem bir yılbaşı hediyesi seçmek mümkün.

Görseller için: https://goo.gl/fTkFHt

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000'e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.