21.03.2018

Yeşil bir gelecek için Forum Çamlık'a davetlisiniz!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 24 Mart Cumartesi günü gerçekleştireceği etkinliklerle tüm misafirlerini yeşil bir geleceğin parçası olmaya çağırıyor.

Doğayı koruyan çevreci projelerin her daim destekçisi olan Forum Çamlık, 21 Mart Dünya Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında 24 Mart 2018 Cumartesi günü Orman Fotoğrafları sergisine ev sahipliği yapacak. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2.000 adet çam fidanının da dağıtılacağı sergi etkinliği, Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Forum Çamlık ayrıca WWF-Türkiye tarafından küresel iklim değişikliği ile tehdit altında olan biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Dünya Saati uygulamasına da destek veriyor. Bu yıl “dünyaya bağlan” sloganıyla gerçekleştirilen Dünya Saati uygulaması kapsamında 24 Mart 2018 Cumartesi günü saat 20.30 – 21.30 arasında Forum Çamlık'ın tüm ışıkları kısılacak.

Forum Çamlık, daha yeşil bir gelecek isteyen tüm ziyaretçilerini çevre bilinci konusunda gerçekleştirilecek çalışmaların bir parçası olmaya davet ediyor.