Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
30.12.2017

Yeni yılda yeni makyaj kararları

Yeni yılda küçük büyük bir sürü değişim kararı alıyoruz. Listenize yeni makyaj kararlarını da eklemek ister misiniz? Morhipo ekibi, 2018'in yeni makyaj trendlerini derledi.

Makyaj yapmanın ilk kuralı kusursuz bir cilt. Tüm makyajınızı taşıyan cildiniz için yeni çıkan formüllerle daha kadifemsi ve daha dayanıklı bir görünüm sizi bekliyor. Belirgin ve iddialı gölgelere veda etmeye hazırlanın çünkü 2018'de cildiniz size ait olacak.

Cam efekti dudaklarda
Yeni sezonda mat rujlara biraz ara verip ıslak ve saydam dudaklara şans vermeye başlayabilirsiniz. Nude tonların yerini alan koyu renkler bu sezonun makyaj paletlerinde bol bol yerini alacak. Rujlarınızı sık sık parlatmak için parlatıcınızı yanınızdan ayırmayın!

Taranmış kaşlar
Kaşlar yukarıya doğru daha belirgin ve sabit bir görünümle 2018'de ifadenizi değiştirmeye hazır. Yeni sezonda sert ve iddialı bakışlara yer yok. Yukarı doğru taranan kaşlarla daha taze ve modern bir görünüm yakalayacaksınız.

Biraz daha renk
Nude renklerden canlı renklere yol alan bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Neredeyse hiç yapılmamış gibi görünen pürüzsüz bir cilt makyajını tamamlayan sarı, mavi ve neon renkler tüm dikkati gözlerinize çekecek.

Yuvarlak hatlar
Grafik, yarım, ince ya da kalın... Eyeliner söz konusu olunca alternatif çok. Yeni sezonda bizi bekleyen en şık eyeliner sürme biçimi, keskin hatlardan çok uzak. Özellikle uçları yuvarlak ve kalın görünen eyeliner yeni yılda farklı bir havaya bürünmenizi ve trendleri takip etmenizi sağlayacak.

Esra Şavkın
0212 219 29 71 esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.