Haberler / b-fit Basın Bültenleri
24.12.2018

Yeni yılda inceldikçe kazandıran kampanya

Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, yeni yıla özel 4 aylık üyeliğe 2, 2 aylık üyeliğe ise 1 ay ücretsiz üyelik kazandırıyor. Ayrıca b-fit'li kadınlar incelerek, üyelik yaptırarak, merkezlerde düzenlenen seminerlere katılarak, arkadaşlarını getirerek ve alışveriş yaparak “fit puan” biriktiriyor. b-card'larda biriken puanlar birbirinden güzel hediyelere dönüşüyor.

Türkiye'nin kadınlara özel ilk ve en yaygın spor zinciri b-fit, kadınların 2019 kararlarına sporu ekleyerek çok kazandıran kampanyalara imza atıyor. 21 Aralık 2018 - 05 Ocak 2019 tarihleri arasında 4 aylık üyelik kaydı yaptıranlar 2, 2 aylık yaptıranlar ise 1 aylık üyelik kazanıyor.

Fit puanlar hediyelere dönüşüyor
Her yaş ve gelir grubundan kadına spor alışkanlığı kazandıran b-fit, sporun yanı sıra merkezlerinde düzenlenen seminerler, eğitimler ve etkinliklerle de kadınların sosyalleşmesini sağlıyor. Etkinliklere katılan, sporla incelen, yeni üye kaydı yaptıran ve yanında arkadaşını da getiren kadınlar b-card'larında fit puanlar biriktiriyor. Kadınlar aynı zamanda her b-fit merkezinde ve rahatbiseyler.com adresinde satılan tasarım ürünlerden alışveriş yaparak puanlarını katlıyor.

Fit puanlarını biriktiren kadınlar; kadınların gücünü vurgulayan sloganlı bez çanta, el yapımı doğal sabunlar, renkli taytlar, kalori kupaları, b-fit by Deniz Gür ve Şizen Sabahyıldızı'nın çizimleriyle renklenen Wormie koleksiyonlarındaki birbirinden güzel ürünlerin sahibi oluyor. Ayrıca puanlar ücretsiz üyelikler de kazandırıyor.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında:
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr