12.12.2017

Yeni yıla özel dekorlar ve ışıklandırmalarla hazırlanan Forum Bornova, yılbaşına nostaljik bir hava katıyor!

Yeni yılı coşkuyla karşılamaya hazırlanan Forum Bornova'da her yer ışıl ışıl parlıyor. Bu sene sevdiklerinize sağlık, huzur, başarı dileklerinizi eski zamanların en samimi yöntemi olan kartpostalla iletmek ister misiniz? Forum Bornova, özel tasarım kartpostalları sizler için ücretsiz olarak sevdiklerinize ulaştırıyor.

Yılbaşı için özel dekorlar ve ışıklandırmalarla rengarenk olan Forum Bornova'da ziyaretçiler, yeni yıl bandosu ve tahtabacak gösterileriyle eğlenceli dakikalar yaşayacak. Noel Baba Bandosu, 16 Aralık tarihinden yılın son gününe dek her hafta sonu izleyicilerini bekliyor.

Yılbaşı coşkusu bununla da bitmiyor, Forum Bornova gelişen teknolojiye yenik düşen mektup ve kart postalama nostaljisini canlandırıyor. 9-24 Aralık tarihleri arasında alışveriş merkezini ziyaret edenler özel tasarımlı renkli kartlara yeni yıl dileklerini yazıp ücretsiz olarak sevdiklerine gönderebilecek.

Kartpostal yollama ve alma keyfini yeni kuşaklara tattırmayı hedefleyen Forum Bornova, aynı zamanda bu sıcak iletişim yöntemini özleyenlere de nostaljik bir keyif yaşatacak.