Haberler / Banana Republic Basın Bültenleri
12.11.2016

Yeni yıla Olivia Palermo'nun stil önerileriyle damganızı vurun!

Banana Republic, stiliyle dünya çapında takip edilen Olivia Palermo ile yaptığı işbirliğine yeni sezonda da devam ediyor. Olivia'nın tavsiyeleriyle oluşturulan birbirinden şık Banana Republic kombinleriyle, unutulmaz bir yeni yıl sizi bekliyor.

Attığı her adımda stil sahibi olmak isteyenlerin markası Banana Republic, dünyaca ünlü stil ikonu Olivia Palermo ile başlattığı işbirliğini yeni sezonda da sürdürüyor.  Olivia Palermo'nun stil önerilerinden derlenen Banana Republic kombinlerine yenileri eklenirken, şık görünüp izini bırakmak isteyenlerin ilk tercihi bu kış yine Banana Republic olacak.

Banana Republic'in Kış koleksiyonunda kadınlar için Merino yününden kazaklar, ikonik Sloan Pantolonların yanı sıra taşlı eldiven ve bereler, yapay kürk etoller ve zarif takılar yer alıyor. Erkek koleksiyonunda ise ipek koton kaşmir karışımlı kazak çeşitleri, yüksek kaliteli kumaştan üretilmiş farklı renkte gömleklerle birlikte modern atkılar yılbaşı hediye seçeneklerinin gözdesi oluyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

www.bananarepublic.com.tr

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Banana Republic Hakkında
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California'da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90'lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani ulaşılabilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500'den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye'de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.

Banana Republic
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California’da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90’lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani erişilebilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500’den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye’de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.