Haberler / GAP Basın Bültenleri
08.12.2017

Yeni yıla GapFit'le enerjik bir başlangıç yapın

İkonik giyim markası Gap'in spor koleksiyonu GapFit, spor yapmadığınız zamanlarda da giymek isteyeceğiniz tarzıyla ve yeni yılın taze enerjisini yansıtan parçalarıyla göz dolduruyor.

Birbirinden şık, ikonik ve rahat ürünleriyle her mevsimin göz bebeği Gap, rahatlığı ve şıklığı aynı anda yaşatan GapFit koleksiyonuna yeni yıl şerefine, yepyeni parçalar ekledi. Soğuk havaların yüksek tempolu sporlarına en dayanıklı koleksiyon olarak ön plana çıkan yeni GapFit ürünleri, özellikli kumaşları, akıllı kesimleri ve şık modelleriyle kadın ve erkek tüm spor tutkunlarının en iyi spor arkadaşı olacak.

GapFit koleksiyonu, şık ve ikonik tarzının yanı sıra özellikli ürünleriyle de dikkat çekiyor. Gap'in Gfast tayt koleksiyonu, nemi uzaklaştıran Gdry teknolojisiyle cildin kuru kalmasını sağlıyor. Dört taraftan esnek dokusuyla hareket rahatlığı sağlarken şeklini koruyan Gfast taytlar, arkadaki gizli cebi, pürüzsüz bir görünüm için düz kullanılmış dikişleri, içten bağcıklı yumuşak ve düz bel bandıyla dikkat çekiyor. Gfast serisi taytlar başta olmak üzere GapFit'in tüm ürünleri, üretildikleri yüksek performanslı materyallerden aldıkları güçle, sporu sokağa taşımanızı sağlayacak.

Yüksek çözünürlüklü dekupe ürün görselleri için: https://goo.gl/oj4G5B

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyanın en ünlü  ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Francisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.