05.12.2018

Yeni yıl dileklerini nostaljik kartpostallarla sevdiklerine göndermek isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 8 – 23 Aralık tarihleri arasında tüm misafirlerine nostaljik bir sürpriz sunuyor. Hazırlanan özel yılbaşı kartpostallarına yeni yıl dileklerini yazan herkesin mesajı, Forum Bornova tarafından sevdiklerine ulaştırılacak.

Yeni yılın hızla yaklaştığı şu günlerde, Forum Bornova'yı ziyaret eden herkesi nostaljik bir yılbaşı sürprizi karşılayacak. 8–23 Aralık 2018 tarihleri arasında her gün saat 12.00'den 20.00'ye dek sevdiklerine kartpostallarını yazabilecekler.

Ziyaretçilerinin yazacağı yeni yıl kartlarını Türkiye'nin dört bir köşesine ücretsiz gönderecek olan Forum Bornova, herkesi bu nostaljik ve keyifli etkinliğin bir parçası olmaya davet ediyor!