Haberler / ACCO Basın Bültenleri
06.03.2019

Yeni Nobo tahtalar lazerli sunum kalemi hediyeli

Yazı tahtalarının dünya markası Nobo'nun Widescreen Serisi tahtaları alana Nobo P2 Page & Point lazer kalemi hediye. 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak için tek gereken ürünün faturasını Nobo'ya göndermek.

Nobo, 2019'da 32'', 40'', 55'', 70'' ve 85” büyüklüğündeki Widescreen serisi tahta alan herkese bilgisayara dokunmadan profesyonel sunum yapma imkanı sunan Nobo P2 Page & Point lazer kalemi hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için seçili tahtaların faturasını Nobo web sitesine yüklemek yeterli.

Eşsiz Nobo Widescreen Serisi, geniş ekran şekli, üst ve alt kısımlardaki alanların kullanılamadığı geleneksel yazı tahtalarına kıyasla daha geniş bir yazma yüzeyi sunuyor.

İnce, kalem yapısında ve kırmızı noktalı lazer kalemin kullanıcılarını, sunumlarda önceki ve sonraki sayfaya geçiş yapılmasını sağlayan tuşlar karşılıyor. Arka tarafındaki ayrılabilir USB alıcısının da 8 metre menzili bulunuyor. Kolay bir kullanım sunan lazer kalem, USB alıcısı bilgisayara takıldığında kullanıma hazır hale geliyor.

Kampanya kapsamındaki ürünlerin listesi için: www.noboeurope.com/tr-tr

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında