Haberler / ACCO Basın Bültenleri
13.02.2019

Yeni döneme yeni kırtasiye ürünleri renk katıyor

Ofis ürünlerinden güvenlik çözümlerine, bünyesinde sektörünün lideri yirmiden fazla marka bulunduran, yüzden fazla ülkede faaliyet gösteren ve Şubat 2017'de Leitz ile birleşen ACCO Brands Corporation, yeni eğitim döneminde rengarenk ürünleriyle öğrencilerin bir numaralı tercihi oluyor.

Alman ofis ürünleri üreticisi Leitz®'ın sahibi ACCO Brands, Urban Chic ve WOW serilerinin canlı renklerine sahip defter ve klasörlerle yeni eğitim döneminde öğrencilerin çanta ve sıralarındaki yerini alıyor.

Leitz WOW Get Organised defter; mor, yeşil, pembe, mavi, turuncu ve buz mavisi olmak üzere 6 renk seçeneği ve 3 ayrı bölmesiyle tüm öğrencilerin gözdesi olurken, birçok dersin notlarını karıştırmadan tutabilmelerini sağlıyor.

5 renk seçeneği ve lamine karton kapağıyla okul, ev ve ofis kullanımına uygun Leitz'ın yepyeni serisi Urban Chic defter, eşsiz kapak tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Hafif ama uzun ömürlü bu defter, özel kaplaması sayesinde kağıdın kirlenmesini engelliyor ve kolay yazma imkanı sunuyor.

Öğrencilerin eğitim yolculuklarında defterlerin yanında Urban Chic serisinden 150 A4 kağıt kapasiteli lastikli ince dosya ve 30 A4 kağıt kapasiteli Leitz WOW ColorClip sıkıştırmalı dosya eşlik ediyor. Kırmızı, sarı, yeşil, mavi gibi birçok renk seçeneğine sahip bu ürünlerle tüm dikkatler öğrencilerin üzerinde olacak.

Leitz WOW Get Organised A4 Kareli Defter'in tavsiye edilen satış fiyatı 45 TL'dir.

Leitz Urban Chic A4 Kareli Defter'in tavsiye edilen satış fiyatı 21 TL'dir.

Leitz Urban Chic İnce Lastikli Dosya'nın tavsiye edilen satış fiyatı 20 TL'dir.

Leitz WOW ColorClip Sıkıştırmalı Dosya'nın tavsiye edilen satış fiyatı 12 TL'dir.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da Ofis Ürünleri sektörünün en başarılı ve çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi markaların da sahibidir. Acco Brands Corporation Türkiye ofisi Esselte Leitz A.Ş'dir. www.esselte.com.tr, www.accobrands.com