26.01.2018

Yarıyıl tatilinin en coşkulu durağı Forum Bornova

Çocuklara yönelik etkinlikleriyle göz dolduran Forum Bornova'nın miniklerin heyecanla beklediği yarıyıl tatili için hazırladığı festival tadında programı, yoğun ilgiyle ve coşkuyla devam ediyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın minik misafirleri için hazırladığı ve 20 Ocak'ta başlayan yarıyıl tatili etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Çocuklara özel tasarlanan ForumBüs'te gerçekleştirilen ve 4 Şubat'a kadar devam edecek olan atölyelerde her gün 14.00 – 18.00 saatleri arasında minik Forum Bornova ziyaretçileri birbirinden keyifli çalışmalarla hem eğleniyor hem öğreniyor. Forum Bornova'da her seans için farklı bir konu seçerek tuz boyama, mask tasarımı, ahşap anahtarlık boyama, keçe çerçeve yapımı, hama boncuk, fener yapımı, mandala, seramik ve çorap kukla gibi atölyelere katılmak mümkün.

Yarıyıl tatili boyunca hafta içi her gün saat 14.30'da “perde” diyen Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu da hafta sonları 14.30 ve 16.30 olmak üzere iki seansta çocukları sanatla buluşturuyor.

Sürprizleri arasında hem çocuk hem yetişkin tüm misafirlerinin merak ve coşkuyla izlediği eğlenceli sihir şovu Vef Vef de bulunan Forum Bornova'da “Ateş ve Buz” isimli bilim-şov da kapalı etkinlik alanında izleyiciyle buluşuyor.

Yarıyıl tatilinde sanattan bilime, sihirden yaratıcılığa pek çok aktiviteyle keyifli ve kaliteli zaman geçirmek isteyen tüm çocuklar ve aileleri Forum Bornova'ya davetli.