22.01.2018

Yarıyıl tatilinde sürpriz hediyeler Forum Çamlık'ta sahiplerini bekliyor!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, yarıyıl tatiline özel “Hediye Kabini” kampanyasıyla, 25 Ocak – 4 Şubat arasında ziyaretçilerine sinema biletinden küçük ev aletine dek pek çok sürpriz hediye dağıtacak.

25 Ocak'tan itibaren hafta içi her gün 12.00 – 22.00 saatleri arasında Forum Çamlık ziyaretçilerini bekleyen Hediye Kabini, tek seferde 125 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin katılımına açık olacak. Ziyaretçiler kabine girerek, kabin içinde hava akımıyla uçuşan hediye çeklerini yakalayacak. 4 Şubat 2018'e dek devam edecek Hediye Kabini kampanyasına katılmak ve sürpriz hediyelere sahip olmak isteyenler Forum Çamlık'a davetli!