21.01.2019

Yarıyıl tatilinde keyifli ve verimli zaman geçirmek isteyen çocuklar Forum Magnesia'ya davetli!

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, 21 - 31 Ocak tarihleri arasında minik misafirleri için yarıyıl tatiline özel dolu dolu bir program hazırladı. Yaratıcı dramadan kodlamaya, ritimden baleye pek çok konuda ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklere katılmak, eğlenirken öğrenmek isteyen tüm çocuklar Forum Magnesia'ya davetli!

Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, yarıyıl tatilini verimli aktivitelerle geçirmek isteyen çocuklar için dolu dolu bir program hazırladı.

21-24 Ocak tarihleri arasında her gün saat 13.00'te başlayacak atölye çalışmaları, el işi, robotik, ritim gibi pek çok alanda çocuklara özel içerikler programlar sunuyor. 21 Ocak Pazartesi günü Forum Magnesia'yı ziyaret edecek minikler, etkinliklerin ilki olan Ahşap Atölyesi'nde el becerilerini geliştirecek. 22 Ocak Salı günü Orff&Ritim Atölyesi; 23 Ocak Çarşamba günü Akıl Oyunları; 24 Ocak Perşembe günü ise Robotik Kodlama Atölyesi, Forum Magnesia'da çocuklarla buluşacak. 30 Ocak Çarşamba günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek dans ve bale atölyesini, eğlenceli bir dans gösterisi takip edecek. 31 Ocak Perşembe günü saat 15.00'te ise minikler Yaratıcı Drama Atölyesi'nde buluşacak.

4-8 yaş arası çocukların ücretsiz katılabileceği ve kontenjanlarla sınırlı bu özel yarıyıl programı için tüm çocuklar Forum Magnesia'ya davetli!