Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
17.01.2018

Yarıyıl tatilinde içinizi ısıtacak Marks & Spencer dokunuşu

Yarıyıl tatilini dolu dolu yaşayarak her anın keyfini çıkartmak isteyenlerin adresi Marks & Spencer, kadın, erkek ve çocuk termal koleksiyonlarında 17 Ocak'tan itibaren özel bir indirim uyguluyor.

Yarıyıl tatili yaklaşırken, soğuk havalarda dış mekan aktivitelerinin tadını çıkartmak isteyenlerin gardırobuna sıcacık bir dokunuş katan Marks & Spencer'ın termal koleksiyonu, birbirinden işlevsel ürünlere sahip. Alışveriş deneyimini tek çatı altında toplayan Marks & Spencer, 17 Ocak'ta başlayacak olan kampanya kapsamında termal özellikli kadın, erkek ve çocuk ürünlerinde, ikinci ürüne yüzde 50 indirim sunuyor.

Marks & Spencer'ın uzun, kısa ya da yarım kollu atletleri, bodyleri, yün karışımlı pantolonları, taytları, külotlu ve termal çoraplarıyla ailedeki herkes, yarıyıl tatilinde soğuk havaların tadını gönlünce çıkartabilecek.

Yüksek çözünürlüklü görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
İkonik, İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim ve ev koleksiyonları açılımında tüm dünyada müşterilerinin beğenisine sunuyor. 1884 yılından bu yana 130 yılı aşkın tecrübesi, 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle Marks & Spencer, İngiltere'nin  ve Dünya'nın öncü perakende zincirleri arasında bulunuyor. Türkiye'de  1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 11 şehirde 45 mağazası ile ve  yeni açılan online alışveriş sitesi ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, koleksiyonlarında herkesin gardrobunda bulunması  gereken zamansız parçaları günümüz modasını yakalayan modern tasarımlar ile harmanlayarak, koleksiyonlarının çok sesli yapısını sevenleri  ile buluşturuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.