14.01.2019

Yarıyıl tatilinde benzersiz bir deneyim yaşamak isteyen tüm çocuklar Forum Trabzon'a davetli!

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, yarıyıl tatilinde minik misafirlerini ebeveynleriyle beraber deneyimleyebilecekleri unutulmaz bir sergiye davet ediyor. 19 – 27 Ocak tarihleri arasında Forum Trabzon'da gerçekleştirilecek “Hayvanların Gözünden Dünya” sergisi, küçük büyük herkese farklı hayvanların gözünden dünyanın nasıl göründüğünü anlama fırsatı sunacak.

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'da 19 – 27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Hayvanların Gözünden Dünya sergisi, yarıyıl tatilinde benzersiz bir deneyim yaşamak isteyen çocukları bekliyor.

Görme biçimleri, insan ve hayvanlar arasındaki görme farklılıkları gibi konuları ele alan bu özel sergide, küçük büyük tüm ziyaretçiler kedi, köpek, kelebek, kuş at ve diğer pek çok hayvanın dünyayı nasıl gördüğünü deneyimleme imkanı bulacak. Forum

Trabzon'da ücretsiz katılıma açık gerçekleştirilecek Hayvanların Gözünden Dünya sergisi kapsamında ayrıca gözyaşından farklı canlıların göz yapılarına, göz kusurları ve hastalıklarından göze dair teknolojik buluşlara dek geniş bir yelpazede pek çok ilginç bilgi de sunulacak.

Yarıyıl tatilinde hem unutulmaz bir deneyim yaşamak hem de pek çok yeni bilgiyle tanışmak herkes, Forum Trabzon'a davetli!