15.01.2019

Yarıyıl eğlencesi ve avantajları Forum Kayseri'de

Kayseri'nin buluşma noktası Forum Kayseri, okulların yarıyıl tatiline özel büyük küçük herkese eğlence ve alışveriş fırsatları sunuyor. Aynı gün içinde toplam 200 TL'lik alışverişe 15, 350 TL'ye ise 30 TL para yüklü kart kazdıran kampanya sayesinde ziyaretçiler harcadıkça kazanırken çocuklar da birbirinden renkli etkinliklerle tatilde doğayı keşfediyor.

Kayseri'nin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, 19 - 27 Ocak tarihleri arasında 2.500 kişinin alışverişlerine Param Kart hediye ediyor. Aynı gün içinde toplamda 350 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 30, 200 TL ve üzeri harcayanlar ise 15 TL yüklü Forum Kayseri Param Kart'ını kazanıyor.

Alışveriş tutarı karşılığında para yüklü kartını almak isteyen ziyaretçilerin fişleriyle danışma noktasına gelmesi yeterli.

Tatil boyunca küçük çiftçiler iş başında!
19 Ocak - 3 Şubat tarihlerinde 12.00 - 19.00 saatleri arasında Forum Kayseri'ye gelen çocuklar, Ali Baba'yla birlikte köy yaşantısını tanıyacak, doğa hayatını deneyimleyerek masal gibi bir gün geçirecek.

Şehir yaşamı nedeniyle doğal hayattan kopuk yaşayan çocuklara köy yaşantısını tanıtmayı hedefleyen etkinlikte, çocuklar alanda inekten süt sağıp kuyudan su çekecek, tarlaya tohum ekip folluktan yumurta toplayacak ve ata binerek doğal hayatı Ali Baba'nın Masal Çiftliği'nde yaşayacak.

www.forumkayseri.com