20.02.2019

Yaratıcılığı eğlenceyle buluşturan K'nex, Forum Mersin'de çocukları bekliyor

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, hem yaratıcı hem eğlenceli K'nex'i minik misafirleriyle buluşturuyor. 23-24 Şubat hafta sonunda Forum Mersin'i ziyaret eden 6 – 14 yaş arası çocuklar, K'nex temalı pek çok etkinliğe ücretsiz katılma imkanı bulacak, atölye ve yarışmalar eşliğinde keyifli ve verimli zaman geçirecek.

Forum Mersin, 23 – 24 Şubat 2019 Cumartesi ve Pazar günleri 13.00 – 19.00 saatleri arasında tüm çocukları K'nex'in yaratıcı ve eğlenceli dünyasına davet ediyor. Kurulacak özel alanda 6 – 14 yaş arası ziyaretçilerin eğlenerek öğrenecekleri pek çok K'nex etkinliği gerçekleştirilecek. Ücretsiz düzenlenecek etkinliklerde zeka ve el becerilerini geliştirecek olan çocuklar, takım çalışmasının keyfine varacak.

Stop motion film atölyesi, K'force, robot yarışları gibi birbirinden keyifli ve yaratıcı etkinliklere katılmak, eğlenceli ve eğitici bir hafta sonu geçirmek isteyen çocuklar, Forum Mersin'e davetli!

www.forummersin.com