Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
10.07.2018

Xiaomi Mi MIX 2S Türkiye'de ilk kez ve sadece GittiGidiyor'da

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, ilgiyle beklenen Xiaomi'nin amiral gemisi Mi MIX 2S'i kullanıcılarıyla buluşturdu. Çerçevesiz ekran tasarımıyla dikkat çeken Xiaomi Mi MIX 2S Türkiye'de online pazaryeri platformları arasında ilk kez ve sadece GittiGidiyor'da satışa sunuldu.

Teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi MIX 2S Türkiye'de online pazaryeri platformları arasında ilk kez ve sadece GittiGidiyor'da satışa çıktı. Xiaomi Mi MIX 2 S'in 6GB RAM+64 GB versiyonu, 3.157 TL kampanyalı fiyatıyla GittiGidiyor'da kullanıcılarla buluştu.

Fiyat/performans açısından öne çıkan Xiaomi'nin büyük bir merakla beklenen amiral gemisi Xiaomi Mi Mix 2S, çerçevesiz ekran tasarımı ve dikkat çekici arka kamera özellikleriyle kullanıcıların beğenisini topluyor. 5.99 inçlik IPS LCD ekranında 2160 x 1080 piksel çözünürlük sunan bu akıllı telefonda ön kamera alt tarafta, ahize ise üst tarafta bulunuyor.  7000 serisi alüminyum gövdeye sahip Xiaomi Mi Mix 2S, 8.1mm'ye 189 gram ağırlığıyla kolay bir kullanım deneyimi sunuyor. İlk kez kablosuz şarj teknolojisinin kullanıldığı modelin gerçek zamanlı olarak tercüme ve döviz çevirme için de kullanılabilen arka kamerası oldukça dikkat çekiyor. Xiaomi Mi Mix 2S'in yapay zekâyla 206 noktaya kadar algılama yaparak sahnenin özelliklerini otomatik olarak analiz edebilen çift lensli arka kamerası, ayarları da bu verilere göre düzenliyor.

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr