Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
20.07.2018

Xiaomi Mi Band 3 talebi, GittiGidiyor'da satışları 3 kat artırdı

Merakla beklenen Xiaomi Mi Band akıllı bileklik serisinin yeni modeli, GittiGidiyor'da satışa çıkmasıyla birlikte tüketicilerden büyük ilgi gördü. Tasarımı, özellikleri ve avantajlı fiyatıyla dikkat çeken Xiaomi Mi Band 3, GittiGidiyor'un aylık ortalama akıllı bileklik satışını bir ayda 3 kat artırdı.

Teknoloji markalarının amiral gemileriyle yarışan Xiaomi'nin teknoloji meraklıları tarafından heyecanla beklediği akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 3, satışa sunulduğu günden itibaren tüketicilerden yoğun ilgi topladı. Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'da haziran ayı başında satışa sunulan Xiaomi Mi Band 3, platformun aylık ortalama akıllı bileklik satışlarında 3 kat artış yaşanmasına katkıda bulundu.

128 x 80 çözünürlüğe sahip 0,78 inç OLED ekranı ve fiyat/performans oranıyla dikkat çeken Xiaomi Mi Band 3, çok beğenilen bir önceki versiyonu Xiaomi Mi Band 2'den daha büyük ekran avantajı sağlıyor. Cihaz, 5 ATM'ye (atmosfer basıncı) kadar suya dayanıklı gövdesi ve bilekte zarif bir görünüm sağlayan tasarımıyla kullanıcıların beğenisini topluyor. Hayatı dinamik ve aktif yaşamak isteyenlerin merakla beklediği Xiaomi Mi Band 3; kalp atış hızı sensörü, pedometre algoritmaları sayesinde kullanıcıların adım sayılarını daha doğru görmelerini sağlayan adım sayma özelliği, uyku izleme, fitness ve aktivite takibi gibi yaşam kalitesini artıran uygulamalarıyla da öne çıkıyor.

GittiGidiyor'da satışa sunulan Xiaomi Mi Band 3'e 178 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla
 https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-band-3-oled-ekran-akilli-bileklik-ingilizce-menu-siyah-renk-363339848 üzerinden ulaşılabiliyor.

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com