Haberler / Western Digital Basın Bültenleri
12.10.2017

Western Digital'in 12 TB WD Gold sabit sürücüleri büyük veri uygulamalarının artan kapasite gereksinimlerini karşılıyor

Yüksek kapasiteli sabit diskler sayesinde, IT yöneticileri büyük miktardaki kritik verileri verimli bir şekilde depolayabilecek

Küresel veri depolama teknolojisi ve çözümleri lideri olan Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), büyük veri iş yükü taleplerini karşılamak üzere 12 TB kapasiteli modeli de içeren WD Gold® sabit disk serisini genişletiyor. Yeni yüksek kapasiteli sabit diskler, bir dizi kurumsal ve bulut depolama uygulamalarında artan depolama yoğunluğuna çözüm sunuyor.

Gizli tüketici verileri, sağlık kayıtları veya ticari bilgiler gibi önemli verileri için, WD Gold sabit diskler, modern IT yöneticilerinin ihtiyaç duyduğu depolama çözümlerini sunuyor.

"Veri büyümesi hızla artmaya devam ederken bu verilerden anlamlı görüşler oluşturmak daha önemli hale geliyor." diyen Western Digital'in Cihaz Birimi Başkan Yardımcısı Brendan Collins, "Operasyonel veriden en etkin şekilde yararlanan işletmeler, daha akıllı kararlar alabilir, ticari sonuçları iyileştirebilir ve rekabet avantajını elde edebilirler" şeklinde konuştu.

WD Gold sabit diskler, kullanıcıların en değerli verilerini depolamak için tasarlanmıştır. Ağır iş yükü, yüksek titreşimli sunucu ortamları için tasarlanan yeni sürücüler, WD'nin sabit disk portföyünde en yüksek seviyede olan güvenilirlik derecesine (2,5 milyon saat MTBF) sahiptir. Sürücüler, olağanüstü kapasite, güvenilirlik ve güç verimliliği sağlamaya yardımcı olmak için Western Digital'in 4. nesil HelioSeal teknolojisini kullanıyor.

Erişim
Yeni WD Gold 12TB sabit diskler (model numarası: WD121KRYZ), beş yıllık garantiye sahiptir ve belirli distribütörler vasıtasıyla ulaşılabilir. WD Gold ürün serisinin özellikleri, iş yükü derecelendirmeleri ve güvenilirliği hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: https://www.wdc.com/products/business-internal-storage/wd-gold.html.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

Western Digital hakkında
Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), insanların verileri oluşturmasını, güçlendirmesini, deneyimlemesini ve korumasını sağlayan depolama teknolojileri ve çözümleri geliştiren endüstrinin lider şirketlerindendir. Şirket, sürekli değişen pazar ihtiyaçlarını; müşteri odaklı inovasyon, yüksek verimlilik, esneklik ve hız ile güçlü ve yüksek kalitede depolama çözümlerinden oluşan geniş portföy sunarak karşılamaktadır. Ürünlerimiz HGST, SanDisk ve WD markaları altında OEM'lere, distribütörlere, satıcılara, bulut altyapısı sağlayıcılarına ve tüketicilere sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için: www.hgst.com, www.wd.com ve www.sandisk.com.

Western Digital
Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), insanların verileri oluşturmasını, güçlendirmesini, deneyimlemesini ve korumasını sağlayan depolama teknolojileri ve çözümleri geliştiren endüstrinin lider şirketlerindendir. Şirket, sürekli değişen pazar ihtiyaçlarını; müşteri odaklı inovasyon, yüksek verimlilik, esneklik ve hız ile güçlü ve yüksek kalitede depolama çözümlerinden oluşan geniş portföy sunarak karşılamaktadır. Ürünlerimiz HGST, SanDisk ve WD markaları altında OEM’lere, distribütörlere, satıcılara, bulut altyapısı sağlayıcılarına ve tüketicilere sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için: www.hgst.com, www.wd.com ve www.sandisk.com.