Haberler / VMware Basın Bültenleri
11.11.2018

VMware, VMworld Avrupa Genel Oturum Açılış Konuşmasında Çığır Açan Yeni Teknolojilerini Tanıttı

VMware Blockchain ve Project Dimension'ın beta versiyonları duyuruldu

VMware, Inc. (NYSE: VMW), VMworld 2018 Avrupa'da müşteri ve iş ortaklarıyla gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde bulut, mobil, networking ve güvenliğin yanı sıra konteyner, nesnelerin interneti (IoT), sınır bilişim, yapay zeka ve öğrenen makineler gibi gelişen alanlardaki inovasyonlarını gözler önüne serdi. Barselona'da düzenlenen VMworld'de, VMware Yönetim Kurulu Başkanı Pat Gelsinger ve Teknolojiden Sorumlu Yöneticisi Ray O'Farrel, aralarında VMware Blockchain ve Project Dimension'ın da bulunduğu birçok teknoloji inovasyonlarını tanıtırken, dijital kurumlara güç veren dijital altyapının nasıl kurulduğunu ve yön verdiğini de anlattı.

VMware Yönetim Kurulu Başkanı Pat Gelsinger, konuyla ilgili “Teknoloji inovasyonları, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da çok hareketli ve 5G, IoT, Akıllı Şehirler ve Veri Güvenliği gibi önemli alanların geleceğine yön veriyor. Dijital dönüşüm tüm dünyayı etkisi altına almışken, müşteriler de kurumsal dönüşümlerini gerçekleştirirken temel ve her yerden erişilebilen dijital altyapıları için VMware'e giderek daha fazla güveniyor” dedi.

Hibrit Bulut Sistemlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Arvind Krishna da sahnede Pat Gelsinger'a eşlik etti ve ikili müşteri momentumundan ve günün önemli haberlerinden bahsetti. Haberler arasında IBM'in kritik önem taşıyan VMware iş yüklerinin taşınmasına ve genişletilmesine yardımcı olacak yeni hizmetleri ve Kubernetes ve konteynerlerle uygulamaların modernleştirilmesine olanak tanıyan yeni entegrasyonlar yer alıyor.

VMworld 2018 Avrupa Genel Oturum Açılış Konuşması'nda beta aşamasında olan VMware Blockchain ve Project Dimension gibi birçok yeni teknolojinin ön gösterimleri gerçekleştirildi.

Ek Kaynaklar
VMware Hakkında
VMware yazılımı dünyanın karmaşık dijital altyapılarına güç sağlamaktadır. VMware'ın bilişim, bulut, mobilite, networking ve güvenlik hizmet ve ürünleri, 75.000 iş ortağından oluşan bir ekosistemin desteğiyle, küresel olarak 500.000 müşterisine dinamik ve verimli bir dijital temel sağlar. Merkezi Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan VMware bu yıl, kurumların ve toplumun faydalandığı çığır açıcı inovasyonlarla dolu 20 yılını kutlamaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.vmware.c

VMware