Haberler / VMware Basın Bültenleri
06.11.2018

VMware ve AWS, VMware Cloud on AWS'in global çapta kurulumlarını hızlandırıyor

VMware Cloud on AWS, Avrupa ve Amerika genelinde çoklu yeni veri merkezleri oluşturuyor. Ayrıca, felaket kurtarma, buluta geçiş, bulut tabanlı sanal masaüstü ve ürün destek hizmeti yeteneklerini genişletiyor.

VMware, Inc. (NYSE: VMW) VMworld Avrupa 2018'de, VMware Cloud on AWS'in 2018'in son çeyreğinde dahil olması beklenen AWS EU (İrlanda), AWS West (Kuzey Kaliforniya) ve AWS East (Ohio) ile Avrupa ve Amerika'da devam eden büyümesini duyurdu. VMware aynı zamanda müşterilerinin uygulamalarının ve sanal masaüstlerinin güvenliğini sağlamalarını mümkün kılan hibrit bulut hizmetlerine eklenen yeni yetenekleri de duyurdu.

VMware Cloud on AWS, VMware'in kurumsal segmentte yazılım tanımlı veri merkezini AWS cloud ile buluşturuyor. VMware Cloud Foundation'a dayalı bu hibrit bulut hizmeti veri merkezinden buluta kesintisiz altyapı ve istikrarlı operasyonlar sunuyor. Bu sayede müşteriler buluta sorunsuz geçiş yapabiliyor, talebe göre ölçeklendirme sağlayabiliyor ve gelecek nesil uygulama stratejileri sunabiliyor. VMware ve AWS ortaklığında geliştirilen VMware Cloud on AWS ortamında kurulumu yapılan uygulamalar güçlü felaket koruma özellikleri ve Amazon Web Services Inc. hizmetlerine optimize edilmiş erişimden yararlanabiliyor. Kurum içi ve buluttaki aynı mimari ve operasyonel deneyimle, BT ekipleri AWS kullanımından ve VMware hibrit bulut deneyimden anlık iş değeri elde edebiliyor. VMware Cloud on AWS, VMware ve iş ortakları tarafından sağlanıyor, satışı yapılıyor ve destekleniyor.

VMware Cloud on AWS'i değerlendiren VMware Bulut Platformu İş Birimi Genel Müdürü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Mark Lohmeyer şunları söyledi: “VMware Cloud on AWS'in global izdüşümü genişlemeye devam ediyor. Global veri merkezlerimizdeki inovatif kimliğimizi güçlendirerek, ilk kez birçok bölgede eş zamanlı bir lansman gerçekleştiriyoruz. VMware Cloud on AWS, VMware tabanlı iş yüklerini buluta taşıyan müşterilerimizin özellikle tercih ettiği bir ortam haline geliyor. Yalnızca altı ay gibi kısa bir sürede, çözümden başarılı sonuçlar elde eden 200'den fazla iş ortağıyla, sektörün desteği eskisinden çok daha büyük. Duyurduğumuz bu çözümle, müşterilerimize ihtiyaç duydukları daha kapsamlı güvenlik ve ölçekle en iddialı uygulama ihtiyaçlarını destekleyecek daha da güçlü bir hibrit bulut çözümü sunuyoruz.”

VMware Cloud on AWS'in sunduğu avantajlar şöyle:
  • Hizmet olarak geniş ölçekli felaket kurtarma hizmetiyle şirketlerin operasyonlarını korur.
  • VMware Cloud on AWS için VMware Horizon 7 sanal masaüstleri ve uygulamalara yönelik entegre hibrit bulut ortamı sağlar.
  • Geniş ölçekli, güvenli bulut geçişi ve global ölçekte uygulama taşınabilirliğini destekler.
  • Yeni ürün içi destek deneyimi müşterilere dijital işletmelerinin değişken ihtiyaçlarını karşılamak için kapsamlı bir müşteri desteği sunar.

Ek kaynaklar

VMware Hakkında
VMware yazılımı dünyanın karmaşık dijital altyapılarına güç sağlamaktadır. VMware'ın bilişim, bulut, mobilite, networking ve güvenlik hizmet ve ürünleri, 75.000 iş ortağından oluşan bir ekosistemin desteğiyle, küresel olarak 500.000 müşterisine dinamik ve verimli bir dijital temel sağlar. Merkezi Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan VMware bu yıl, kurumların ve toplumun faydalandığı çığır açıcı inovasyonlarla dolu 20 yılını kutlamaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.vmware.com

VMware