Haberler / VMware Basın Bültenleri
07.11.2018

VMware, işyerinde teknoloji heterojenliğini sağlamak için zekâ odaklı Workspace ONE platformundaki son yenilikleri tanıttı

• Amazon, Dell, Google, Microsoft, Okta ve Samsung ile yapılan işbirliği, kurumların platformda modern yönetim ve güvenliği yaygınlaştırmasını sağlıyor.
•Yenilikler mevcut platformların ve yeteneklerin kapsamını ve derinliğini ortaya koyuyor.

Kurumsal inovasyon alanında öncü şirket VMware, Inc. (NYSE: VMW), VMworld Europe 2018'de müşterilerinin heterojen ortamları için modern yönetim ve güvenlik alanında ilerleme sağlamanın yanı sıra daha fazla uygulama ve cihazda daha zengin çalışan deneyimi yaratan zekâ odaklı VMware Workspace ONE platformuna getirdiği yenilikleri duyurdu. Ekosistemin iş ortağı çözümleriyle bağlantılı platform içi yenilikler ve entegrasyonlar sunan Workspace ONE, kurumların erişim sağlayabilecekleri platformların ve yeteneklerin kapsamını ve derinliğini artırmayı sürdürüyor.

VMware Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Son Kullanıcı Bilişiminden Sorumlu Genel Müdürü Shankar Iyer şöyle konuştu: “2018, Workspace ONE platformumuz için dönüştürücü bir yıl oldu. Workspace ONE Intelligence ve Workspace ONE Trust Network'ün daha önceki lansmanıyla endüstrinin ilk zekâ odaklı dijital işyeri platformunu tanıttık. VMworld U.S. 2018'de ise müşterilerin Windows 10'a tamamen geçiş yaparak Mac, iOS, Android ve Chromebook'ları benimsemelerini sağlamak üzere onların modern yönetim sistemlerine adapte olma süreçlerine ivme kazandırmak için yenilikler yaptık. Sunduğumuz bu yeniliklerle bugün sektörde faaliyet gösteren müşterilerde gördüğümüz heterojenliği tam olarak kucaklayan yeni yetenekler sunmaya son sürat devam ediyoruz. Yavaşlamaya hiç niyetimiz yok.”

Ek kaynaklar

VMware Hakkında
VMware yazılımı dünyanın karmaşık dijital altyapılarına güç sağlamaktadır. VMware'ın bilişim, bulut, mobilite, networking ve güvenlik hizmet ve ürünleri, 75.000 iş ortağından oluşan bir ekosistemin desteğiyle, küresel olarak 500.000 müşterisine dinamik ve verimli bir dijital temel sağlar. Merkezi Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan VMware bu yıl, kurumların ve toplumun faydalandığı çığır açıcı inovasyonlarla dolu 20 yılını kutlamaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.vmware.com

VMware