Haberler / VMware Basın Bültenleri
10.11.2018

VMware Entegre Hibrit Bulut Hizmetlerini Genişletiyor

• VMware Cloud Foundation 3.5, Özel ve Genel Bulutların Kurulum Ayarlarında Daha Fazla Seçenek ve Gelişmiş Konteyner Desteği Sunuyor
  • Dell EMC, VxRail Hiper Bütünleşik Altyapı (HCI) için VMware Cloud Foundation'a güveniyor
  • VMware vRealize Network Insight 4.0, Hibrit ve Çoklu Bulut Ortamları için Gelişmiş ‘Uygulama Sorun Giderme' Özelliği Sunuyor

VMware, Inc. (NYSE: VMW), bugün VMworld 2018 Avrupa'da bulut ortamlarını daha kolay kurulum ve yönetmeleri için müşterilerine yardımcı olmasını sağlayacak entegre bulut hizmet ve ürünlerinin yeni sürümlerini duyurdu. VMware, Cloud Foundation 3.5'i duyurarak müşterilerine daha iyi kurulum opsiyonu, yeni Kubernetes desteği ve VMware'ın öncü altyapı ve yönetim portföyünün son inovasyonlarını ulaştırıyor. VMware Cloud Foundation, bilişim, depolama, networking, güvenlik ve hibrit bulut ortamlarında kurumsal uygulamalarını çalıştırmasını sağlayan bulut yönetimi için kapsamlı ve yazılım tanımlı hizmetlerle müşterilerine entegre bir hibrit bulut ortamı oluşturmanın en hızlı yolu sunuyor.

Günümüzün çoklu bulut çağında, kurumlar hibrit bulut ve yerli genel bulut olmak üzere iki yaklaşımı benimsiyorlar. Aynı zamanda bu yaklaşımlarla büyüyen uygulama setlerinin yanı sıra öğrenen makineler (ML), Kubernetes ve gelişmiş analitik gibi yeni teknolojilerin benimsenmesini destekliyorlar. Her biri benzersiz olan ve aynı kurum içinde, aynı anda yer alan bulut modelleri birbirini tamamlıyor. Hepsinin merkezinde ise kurumlara inovatif hizmetler sunma amacı bulunuyor. VMware çoklu bulut hizmetlerine değinen çözümlere yatırım yapıyor, veri merkezinden buluta, buluttan sınıra hibrit bulut hizmetlerini geliştiriyor ve yerli genel bulut işlemlerinin ihtiyaçlarına değiniyor.

Entegre Sistemler Kurumsal Birimi Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı John Gilmartin, konuyla ilgili “Hibrit bulutu hizmete almanın ve yönetmenin en kolay yolu olan VMware Cloud Foundation, VMware'ın hibrit bulut stratejisinin merkezinde yer alıyor. Hizmet ve ürünümüz ispatlanmış, kapsamlı bulut altyapı ve yönetimini en geniş ve en çok talep alan hibrit bulut ortamlarına ulaştırıyor. Böylece özel bulut, genel bulut ve sınır senaryoları için tutarlı altyapı ve işlemler sunuyor. Müşterilerinin geniş ihtiyaç yelpazesini desteklemeye yardımcı olmanın yanı sıra mevcut yatırımlarını korumak için VMware Cloud Foundation 3.5, müşterilerinin hibrit bulut stratejilerinde kendisini benimsemesi ve entegre etmesi için artırılmış esneklik sunacak” dedi.

Ek Kaynaklar

VMware Hakkında
VMware yazılımı dünyanın karmaşık dijital altyapılarına güç sağlamaktadır. VMware'ın bilişim, bulut, mobilite, networking ve güvenlik hizmet ve ürünleri, 75.000 iş ortağından oluşan bir ekosistemin desteğiyle, küresel olarak 500.000 müşterisine dinamik ve verimli bir dijital temel sağlar. Merkezi Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan VMware bu yıl, kurumların ve toplumun faydalandığı çığır açıcı inovasyonlarla dolu 20 yılını kutlamaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.vmware.com

VMware