Haberler / VMware Basın Bültenleri
07.11.2018

VMware çoklu bulut çağı için yeni inovasyonlar sunuyor

• VMware yeni Kubernetes desteği de dahil olmak üzere daha fazla kurulum esnekliği ve opsiyonu sunmak için entegre Hibrit Bulut Platformu'nu genişletiyor.
  • VMware ve AWS, VMware Cloud on AWS'in global kurulumlarını hızlandırıyor.
  • IBM ve VMware hibrit bulutun ve dijital dönüşümün hayata geçirilmesini hızlandırmak için işbirliklerini bir adım ileriye taşıyor.
  • VMware'in bulut inovasyonları Avrupa genelindeki bulut sağlayıcıların büyümesini ve dönüşümünü hızlandırıyor.

VMware, Inc. (NYSE: VMW), VMworld 2018 Avrupa'da, kurumlar ve hizmet sağlayıcılara yönelik üç önemli bulut ürün ve hizmetinin tanıtımını yaptı. VMware müşterilerine daha çok kurulum opsiyonu ve yeni Kubernetes desteği sunan VMware Cloud Foundation'ın yeni sürümünü, VMware Cloud on AWS için yeni felaket kurtarma yeteneklerinin yanı sıra 2018'in 4'üncü çeyreğinde başlayacak Avrupa ve Amerika'daki hizmetlerini genişlettiğini ve VMware Cloud Provider programının Avrupa'da yakaladığı ivmeyi ve VMware Cloud Verified iş ortaklarının global büyümesini duyurdu.

Bu ürün ve hizmetlere ek olarak, kurumların hibrit bulutu hayata geçirmelerini hızlandırmak ve müşterilerin yeni iş hacmi ve büyümesi elde etmesine yardımcı olmak için, IBM ve VMware yeni teknolojik işbirliklerini açıkladı. Bu işbirliği VMware iş yüklerinin sorunsuz bir şekilde buluta taşınmasını ve genişletilmesini sağlayacak ve kurumların kurum içi, özel bulut ya da genel bulut olmak üzere nerede kurulum yaptığından bağımsız olarak konteynerlerle uygulamaları modernize etmelerini mümkün kılacak.

Günümüzün çoklu bulut çağında, kurumlar, makine öğrenme, Kubernetes ve gelişmiş analitikler gibi yeni teknolojilerin hayata geçirilmesinin yanı sıra büyüyen uygulama setlerini desteklemek için hibrit bulut ve yerli genel bulut olmak üzere iki yaklaşımdan yararlanıyor. VMware, yerli bulut operasyonlarının ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra hibrit bulut imkanlarını da geliştirerek kurumların ve bulut hizmet sağlayıcılarının çoklu bulut yolculuklarının tamamını kapsayan çözümlere yatırım yapıyor.

VMworld 2018 Avrupa'daki duyurular hakkında daha fazla bilgi için, linke tıklayınız.

Ek kaynaklar
VMware Hakkında
VMware yazılımı dünyanın karmaşık dijital altyapılarına güç sağlamaktadır. VMware'ın bilişim, bulut, mobilite, networking ve güvenlik hizmet ve ürünleri, 75.000 iş ortağından oluşan bir ekosistemin desteğiyle, küresel olarak 500.000 müşterisine dinamik ve verimli bir dijital temel sağlar. Merkezi Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan VMware bu yıl, kurumların ve toplumun faydalandığı çığır açıcı inovasyonlarla dolu 20 yılını kutlamaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.vmware.com

VMware