Haberler / VMware Basın Bültenleri
11.11.2018

VMware Cloud'un İnovasyonları Avrupa'daki Bulut Sağlayıcılarının Büyümesini ve Dönüşümünü Hızlandırıyor

VMware Cloud onaylı iş ortağı sayısı dünya genelinde 27'ye yüseldi. Böylece müşterilere sunulan hizmetlerin kapsamı da genişledi.

VMware, bulut sağlayıcıları için yeni VMware Validated Designs'ı (VMware Onaylı Tasarımlar) başlatarak yeni bulut sağlayıcı platform çözümlerinin hazır olma tarihini duyurdu

VMware, bugün VMworld Europe 2018'de VMware Cloud Provider Program'ın kazandığı ivmeyi ve VMware Cloud onaylı küresel iş ortaklarının sayısının arttığını belirtti. Uygulamalarını ve iş gereksinimlerini desteklemeleri için genel bulut sağlayıcıları üzerinden müşterilere en büyük esnekliği sunma hedefi ile ilerleyen VMware, OVH, Telefonica ve Tieto gibi Avrupa'daki tüm iş ortaklarını dünyanın en güçlü, en yaygın hizmete alınmış bulut altyapılarında yeni ve farklılaştırılmış hizmetleri sunması için güçlendiriyor. VMware, Cloud Provider Program konuları olarak aşağıdakileri paylaştı:

• Geçen sene üye sayısı yalnızca beş olan, şimdi ise bir düzineden fazlası Avrupa'dan olan ve 27 üyeden oluşan VMware Cloud Verified iş ortaklarında büyüme devam ediyor. VMware Cloud Verified iş ortakları, VMware Cloud altyapısını tamamen hizmete aldı ve müşterilerinin, uygulama gerekliliklerini destekleyen performans ve ölçeğe sahip olmalarını sağladı.
  • Bulut sağlayıcıları için hazırlanan yeni VMware Validated Designs (VVD) artık kullanılabiliyor. Böylece iş ortaklarının geniş yelpazeye sahip kullanım durumlarında VMware bulut altyapısını hizmete alma ve yönetme imkanı sunarken, VMware Onaylı Bulut statüsünü elde etmeleri için de hızlı ve ispatlanmış bir yol sağlıyor.
  • Cloud Provider Platform için daha önceden duyurulan çözümler artık erişime açıldı. Bunların arasında VMware Cloud Provider Pod, VMware vCloud Director 9.5, VMware vCloud Availability for Cloud-to-Cloud DR ve VMware vCloud Usage Insight Service yer alıyor.

VMware Cloud Provider Platform aracılığıyla VMware, modern bir VMware temelli yazılım tanımlı veri merkezi sunmaları için iş ortaklarına yardımcı oluyor. Bu merkezler, iş ortakları için özel üretilmiş olup, ek VMware bulut hizmet ve ürünlerini entegre ederek çoklu bulut yönetim hizmet portföyünü genişletmelerini sağlıyor. Yeni VMware Cloud Provider Pod, birkaç tık ile ortaklarına, VMware tabanlı yazılım tanımlı ve ortağın bulut tasarımını temel alan çoklu kullanıcılı veri merkezi sağlıyor, böylece VMware Cloud Verifed seviyesine geçiş için hızlandırılmış bir yol sunuyor. VMware Cloud Provider Hub ise iş ortaklarına çoklu bulut yönetim çözümlerini VMware Cloud on AWS ve diğer VMware çoklu bulut işlem hizmetlerini kapsayacak şekilde genişletme imkanı sağlayacak. Sonuç olarak iş ortakları, otomasyon ile işlemsel verimliliğe yön vermek, yeni hizmetlerden hızlıca gelir elde etmek ve daha verimli rekabet etmek olan kritik kurumsal zorunluluklarını karşılayabiliyor.

Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Bulut Sağlayıcı Yazılım Kurumsal Birimi'nin Genel Müdürü Ajay Patel, konuyla ilgili “VMware Cloud Provider programı, VMware Cloud Verified iş ortaklarının yarısından fazlasının merkezi olan tüm Avrupa genelinde güçlü olmaya devam ediyor. VMware Cloud Verified iş ortakları, hizmet olarak VMware yazılım tanımlı veri merkezlerini katma değerli hizmetler ve destek ile birlikte sunan stratejik iş ortağı takımıdır. Avrupalı kurumlar, bölge içinde hatta tüm dünyada genişlemeye devam ederken OVH, Rackspace, Telefonica ve Tieto gibi VMware Cloud Provider Program iş ortakları; müşterilerine modern VMware tabanlı bulut çözümlerini tutarlı altyapı ve işlemler, yönetilen çoklu bulut altyapısı ve işlem hizmetleri portföyüyle beraber sunuyor” dedi.

Destekleyici Bloglar
Ek Kaynaklar
VMware Hakkında
VMware yazılımı dünyanın karmaşık dijital altyapılarına güç sağlamaktadır. VMware'ın bilişim, bulut, mobilite, networking ve güvenlik hizmet ve ürünleri, 75.000 iş ortağından oluşan bir ekosistemin desteğiyle, küresel olarak 500.000 müşterisine dinamik ve verimli bir dijital temel sağlar. Merkezi Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan VMware bu yıl, kurumların ve toplumun faydalandığı çığır açıcı inovasyonlarla dolu 20 yılını kutlamaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.vmware.c