Haberler / b-fit Basın Bültenleri
19.12.2018

Uzman eğitmenden sertifikalı birinci kademe reformer pilates eğitimi

Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, bilinçli sporu destekleme hedefiyle kurduğu b-akademi kapsamında “Birinci Kademe Reformer Pilates” eğitimi düzenliyor. b-fit Şirinyer-İzmir merkezi, anatomi analizi, postürel bozukluklar, pre-pilates, matwork ve reformer konularında uzman bilgi edinmek isteyen herkesi 22 - 23 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşecek sertifikalı eğitmen eğitimine bekliyor.

Türkiye'nin en büyük spor markası b-fit, nitelikli antrenör eksikliğine çözüm üretmek amacıyla kurduğu b-akademi platformunun çalışmalarına birinci kademe reformer pilates eğitimleriyle devam ediyor. 22 – 23 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında b-fit Şirinyer-İzmir merkezinde gerçekleşecek eğitimkadın-erkek herkese açık!

Türkiye Cimlastik Federasyonu ve b-akademi Master Eğitmeni Doğan Aytan'ın yönetiminde gerçekleşecek programda; anatomi-postür analizi, postürel bozukluklar ve egzersiz, pre-pilates, matwork ve reformer alanlarında zengin bir içerik bulunuyor. Sınırlı sayıda kontenjana sahip sertifikalı eğitimin ücreti ise yılbaşına özel 950 TL+KDV.

Bilgi ve rezervasyon için: 0555 720 02 10

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında:
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr