26.12.2018

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Forum Trabzon'da hayranlarıyla buluşacak!

Trabzon ve çevre illerin buluşma noktası Forum Trabzon, 28 Aralık Cuma günü ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul'u ağırlayacak. Vizyona yeni giren Yanımda Kal filminin oyunculu gösterimi için Forum Trabzon'a gelecek olan Ertuğrul, saat 18.00'de düzenlenecek söyleşi ve imza gününün ardından saat 19.00'da ziyaretçilerle beraber gösterime katılacak.

Sunduğu kaliteli alışveriş deneyiminin yanı sıra pek çok keyifli etkinliğe de ev sahipliği yapan Forum Trabzon, ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul'u hayranlarıyla buluşturacak.

28 Aralık 2018 Cuma günü saat 18.00'de gerçekleştirilecek söyleşi ve imza gününde hayranlarıyla bir araya gelecek olan Ertuğrul, saat 19.00'da gerçekleştirilecek film gösterimine de katılacak. Çağlar Ertuğrul'la tanışarak keyifli bir sohbete katılmak ve oyuncunun son filmi Yanımda Kal'ı izlemek isteyen herkes, Forum Trabzon'a davetli!

Yanımda Kal hakkında:
Filmde işkolik bir adam olan Emir Kurt (Çağlar Ertuğrul) ile sokaklarda şarkıcılık yapan bir genç kız olan Zeynep'in (Meriç Aral) hikayesi anlatılıyor. Emir, genç bir yatırım danışmanıdır ancak işçi sınıfı bir aileden geldiği için hayatı çalışmakla geçmiştir. Gece gündüz çalışarak sahip olduğu konuma ulaşır fakat bu yüzden insanlarla ilişki kurmakta zorlanmaktadır. Hayatı sadece işten ibaret olan Emir'in yaşamı Zeynep ile karşılaşınca tamamen değişir. Zeynep, neşe dolu bir sokak şarkıcısıdır. Bir tesadüf sonucu bir araya gelen Emir ve Zeynep kısa sürede farkında olmadan birbirlerine yardım etmeye başlarlar. Aralarındaki uyum ve birbirlerine yaşattıkları mutluluk Zeynep'in amansız bir hastalığa yakalanması ile yarım kalır.