10.10.2018

Ünlü modacıların koleksiyonları New York ve Milano'dan önce Gordion AVM'de!

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, 13-14 Ekim tarihlerinde benzersiz bir moda şovuna ev sahipliği yapıyor. Zeynep Tunuslu'nun “2019 Bridal” ve Ferruh Karakaşlı'nın “Seremoni” koleksiyonlarını New York ve Milano podyumlarından önce Ankaralılarla buluşturacak Gordion AVM'deki bu muhteşem moda şovunun bir başka sürprizi ise ilk kez manken olarak podyuma çıkacak Selçuk Yöntem!

Misafirlerini cazip fırsatların yanı sıra yepyeni trendlerle herkesten önce buluşturarak fark yaratan Gordion AVM, bu kez görkemli bir moda şovuna ev sahipliği yapacak.

13 - 14 Ekim 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek “Fashion Fest” etkinliği kapsamında, Türkiye'nin iki ünlü modacısı, yeni sezona özel koleksiyonlarını yurt dışından önce ilk kez Gordion AVM'de moda severlerin beğenisine sunacak. Gordion Fashion Fest'in bir başka büyük sürprizi ise sevilen sanatçı Selçuk Yöntem olacak. Yöntem, ilk kez bir moda şovu kapsamında podyuma çıkacak.

Kişiye özel tasarımın Türkiye'deki öncü ismi Zeynep Tunuslu'nun “2019 Bridal” koleksiyonu 13 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirilecek defilede Gordion AVM ziyaretçileriyle buluşacak. Dünyaca ünlü erkek seremoni kıyafetleri tasarımcısı Ferruh Karakaşlı'nın yeni sezon “Seremoni” koleksiyonu ise 14 Ekim 2018 Pazar günü saat 17.00'de düzenlenecek çok özel bir moda şov eşliğinde podyumda olacak. Gordion Fashion Fest etkinliği, saat 17.30'da iki ünlü modacının trendlere yönelik bilgiler paylaşacağı özel söyleşisiyle sona erecek.

Gordion AVM Fashion Fest kapsamında tüm ziyaretçileri Hollywood filmlerindeki tasarım harikası motorlardan ilk defa sahnelenecek özel dekorlara; senfonik rock tarzıyla dinleyicileri şaşırtacak defile müziklerinden göz alıcı podyum geçişlerine, sürprizlerle dolu bir hafta sonu bekliyor.