16.11.2017

“Ücretsiz paralar” Forum Çamlık'ta meraklılarını bekliyor!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, ilgi çekici bir dizi kağıt parayı, ücretsiz olarak misafirleriyle buluşturacağı bir etkinliğe imza atıyor. Koleksiyoner Harun Ökek'in “Paranın Öteki Yüzü” isimli sergisi, 17 – 26 Kasım 2017 tarihleri arasında Forum Çamlık'ta görülebilecek.

Forum Çamlık'ın ev sahipliğinde 17-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Paranın Öteki Yüzü” isimli sergide koleksiyoner Harun Ökek, birçok ülkenin para birimleri hakkında hazırlamış olduğu bilgi panolarında ülkeler ve para birimleri konusunda bilinmeyenleri ziyaretçilerle paylaşıyor. 1997'den bu yana çeşitli ülkelerin en küçük birimdeki kağıt paralarını toplayan Ökek, yıllar içinde koleksiyonunu kültürel bir zenginliğe çevirmiş. “Paranın öteki yüzüne odaklanan” bakış açısıyla, kağıt paralar üzerindeki baskıların anlamlarını ziyaretçiyle buluşturacak bu ilginç sergiye tüm Denizlililer davetli.