Haberler / eTicaret Sohbetleri Basın Bültenleri
22.11.2017

Ücretsiz E-ticaret Sohbetleri Etkinliği'nde Ticaretin Dijital Dönüşümü Konuşulacak

E-ticaret Çağı Dergisi tarafından düzenlenen E-ticaret Sohbetleri serisinin üçüncü etkinliğinde e-ticaret ve perakende sektörlerinden profesyoneller yeniden bir araya geliyor.

Her ayın ikinci ve dördüncü haftalarında olmak üzere ayda 2 kez düzenlenen E-ticaret Sohbetleri etkinliği, dijital ekonomi ve e-ticaret konularında izleyicilere vizyon kazandırmayı ve merak ettikleri konuları aydınlatmak amacıyla E-ticaret Çağı tarafından düzenleniyor. Alanında tecrübe sahibi konukların katıldığı “E-ticaret Sohbetleri”nin 23 Kasım 2017 tarihinde Dome İstanbul'da gerçekleşecek olan etkinliğinde LC Waikiki E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz ve Tekzen E-ticaret Müdürü Celal Bal konuşmacı olarak yer alacak.

Fiziksel Mağazacılıktan Elektronik Ticarete Yeni Nesil Perakendecilik
ABD'de tekstil alanında 10 yıllık bir deneyime sahip olduktan sonra Türkiye'ye dönen LC Waikiki E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz, E-ticaret Sohbetleri katılımcıları ile teknolojik yenilikler doğrultusunda çeşitlenen tüketici eğilimleri ve dijital dönüşüm alanındaki bilgi ve düşüncelerini paylaşacak.

Yapı malzemeleri dikeyinde hizmet veren Tekzen'in E-ticaret Müdürü Celal Bal ise online ve offline kanalların bütünleşik kullanımı hakkında tecrübelerini ve tavsiyelerini aktaracak. Saat 16:00'da başlayacak ve 1 saat sürecek olan etkinliğin moderasyonunu E-ticaret Çağı Yayın Yönetmeni Ümit Öncel sağlayacak. E-ticaret ile ilgili önemli bilgilerin paylaşılacağı bu etkinliğe katılan herkese 3 ay süreli E-ticaret Çağı dergisi aboneliği hediye edilecek.

E-ticaret Sohbetleri'ne ücretsiz olarak katılmak için http://www.eticaretsohbetleri.com adresine girerek kayıt oluşturabilir, canlı yayın üzerinden izlemek için ise E-ticaret Çağı'nın YouTube kanalını takip edebilirsiniz. Her ayın 2. ve 4. haftasında olmak üzere ayda iki kez gerçekleştirilecek olan E-ticaret Sohbetleri'ni etkinlikler gerçekleştirildikten sonra YouTube kanalı aracılığıyla online olarak da izleyebilirsiniz.

E-ticaret Sohbetleri hakkında
E-ticaret ve dijital ekonomi konularında izleyicilere vizyon kazandırmak ve merak ettikleri konuları aydınlatmak amacıyla E-ticaret Çağı'nın düzenlediği ve alanında tecrübe sahibi konukların katıldığı “E-ticaret Sohbetleri” her ayın 2. ve 4. haftasında olmak üzere ayda 2 kez gerçekleştiriliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), E-ticaret ve İnternet Hukuku Derneği (EHD), Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) ve Marjinal Porter Novelli'nin destekleyenleri arasında yer aldığı E-ticaret Sohbetleri etkinlik serisinin mekan sponsoru ise Dome İstanbul.

eTicaret Sohbetleri