Haberler / Uber Basın Bültenleri
09.10.2017

UBER ticari taksilere ek gelir imkanı sunuyor

Dünya üzerinde 70'i aşkın ülkede 600'den fazla şehirde konforlu ulaşım imkanları sunan Uber, hizmetlerini Türkiye'deki ticari taksi sürücülerine de sunuyor. Ticari taksi sürücüleri Uber ile ek gelir imkanı elde ediyor.

Tüm dünyada bulunduğu şehirlerin şartlarına uygun, güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunan Uber Türkiye'de ticari taksilerle de hizmet vermeye devam ediyor. Sisteme dahil olan taksi sürücülerinden hizmet bedeli almayan Uber, sağladığı teknolojik altyapı ile sürücülerin bulundukları bölgede kendilerine en yakın yolcu ile eşleşmesini sağlayarak boş gezmelerinin önüne geçmiş oluyor. Bu sistem sayesinde sürücüler verimliliklerini artırarak Uber ile ek gelir elde etme imkanına sahip oluyor.

Ticari taksi yolculuklarında da diğer yolculuklarda olduğu gibi yolcu ile sürücü arasında karşılıklı puanlama sistemi bulunuyor. Ayrıca Uber'e sürücü ortağı olarak kaydolan tüm taksi sürücülerinin temiz sabıka kaydı olması gerekiyor.

Uber müşteri ve sürücü ilişkisini daha da güvenli kılmak ve memnuniyeti artırmak için çalışmalarına her zaman devam ediyor. Uber'i tercih eden yolcular, yolculuk rotalarını istedikleri kişilerle bir link aracılığıyla paylaşabiliyor. Böylece rotanın paylaşıldığı kişi yolculuğun konumunu baştan sona takip edebiliyor. Tüm yolculukların kayıt altında olduğu bu sistemde taksiciler için daha güvenli yolculuklar sağlamaktadır.

Tek tuşla aracınız 5 dakika içinde kapınızda!
Uber platformuna dahil olan 3000'i aşkın sürücü ortağı sayesinde araçların tahmini varış süresi İstanbul'un merkez bölgelerinde 5 dakikadan daha kısa sürüyor. Sistemdeki araçların yarısını taksi sürücüleri oluşturuyor ve her geçen gün bu sayı artmaya devam ediyor. Uber üzerinden çağırdığı ticari taksi ile yolculuğunu tamamlayanlar kredi kartı ya da nakit seçenekleriyle ödemelerini yapabiliyor.

İlgili Kişi

Uber hakkında
70'i aşkın ülkede 600'den fazla şehirde hizmet veren ve her gün daha da gelişen Uber, uygulaması aracılığıyla sürücü ve kullanıcılar arasındaki bağı kuruyor. Uber, hızla genişleyen global ağı ile şehirleri daha ulaşılabilir kılarken; kullanıcılar için daha fazla ulaşım seçeneği, sürücü ortakları için daha fazla iş imkanı yaratıyor. 24 Haziran 2014'te İstanbul'da kullanılmaya başlanan Uber, şu an 3.000'i aşkın kayıtlı sürücüsüyle İstanbullulara hizmet veriyor. Yolcularla sürücüleri bir araya getirmek için lisanslı sürücü ortaklarıyla çalışan Uber; uberXL, taksi, uberAİLE ve yaz aylarında Bodrum ve Çeşme'de sunduğu uberXL servisleriyle ulaşımı daha konforlu, güvenli ve kolay bir hale getiriyor. www.uber.com/tr

Uber
66 ülkede 377 şehirde hizmet veren ve her gün daha da gelişen Uber, uygulaması aracılığıyla sürücü ve kullanıcılar arasındaki bağı kuruyor. Uber hızla genişleyen global ağı ile şehirleri daha ulaşılabilir kılarken; kullanıcılar için daha fazla ulaşım seçeneği, sürücü ortakları için daha fazla iş imkanı yaratıyor. 24 Haziran 2014’te İstanbul’da kullanılmaya başlanan Uber, şu an 1.000’i aşkın kayıtlı sürücüsüyle İstanbullulara hizmet veriyor. Yolcularla sürücüleri bir araya getirmek için lisanslı sürücü ortaklarıyla çalışan Uber; uberXL, UberTaksi ve UberTekne servisleriyle ulaşımı daha konforlu ve kolay bir hale getiriyor.