Haberler / TÜSİAD Basın Bültenleri
15.01.2018

TÜSİAD'ın 48. Genel Kurul Toplantısı 18 Ocak Tarihinde Düzenlenecek

Toplantı kapsamında TÜSİAD'ın ilk Başkanı Feyyaz Berker için bir anma töreni gerçekleştirilecek.

TÜSİAD'ın 48. Olağan Genel Kurulu, 18 Ocak 2018, Perşembe günü, Intercontinental Oteli'nde toplanacak.
Toplantının açılışında 1971 – 1979 yılları arasında TÜSİAD'ın ilk Başkanlık görevini üstlenen merhum Feyyaz Berker için bir anma töreni düzenlenecek. Anma töreni kapsamında Bülent Eczacıbaşı ve Nihat Gökyiğit birer konuşma yapacak.

Toplantının açılış konuşmalarını TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ile TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik gerçekleştirecek.
Genel Kurul gündeminin ardından, toplantının kapanışında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti bir konuşma yapacak.

Tarih: 18 Ocak 2018, Perşembe
Yer: Intercontinental Oteli
Saat: 09:30
Toplantıya katılım bildirmenizi rica ederiz.
LCV: Ceylan Naza / Marjinal Porter Novelli / ceylann@marjinal.com.tr

18 Ocak 2018, Perşembe, Intercontinental Oteli

09:30 Hoşgeldiniz kahvesi

10:00 Açılış ve Yoklama

10:05 Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi

10:10 TÜSİAD Onursal Başkanı Sayın Feyyaz Berker için anma

10:30 Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan'ın konuşması
Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'in konuşması

11:00 Genel Kurul Gündemi İle İlgili Sunumlar

11:45 Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti

TÜSİAD
TÜSİAD Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşudur. TÜSİAD, üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahiptir. Çalışmaları ile rekabetçi piyasa ekonomisi, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı demokrasi anlayışının benimsediği bir toplumsal düzenin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlar. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TÜSİAD’ın, Ankara, Washington ve Brüksel’deki temsilcilikleri; Berlin, Londra, Paris ve Pekin’de temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. TÜSİAD odak alanına giren konularda son 10 yıl içerisinde 120 rapor yayımlamış, son 5 yılda 300’e yakın görüşoluşturmuş, 2,500’den fazla etkinlik gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda BusinessEurope, OECD-BIAC ve B20 ile 175’in üzerinde etkileşimde bulunarak Türk iş dünyasını küresel platformlarda temsil etmiştir.