Haberler / TÜSİAD Basın Bültenleri
13.05.2019

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı İstanbul'da gerçekleştirilecek

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı 15 Mayıs Çarşamba günü, 09:30'da Sabancı Center Hacı Ömer Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Toplantının açılış konuşmaları TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski tarafından yapılacak.

Açılış konuşmalarından ardından düzenlenecek ekonomi konulu panel ve istişare bölümü basına kapalı olarak gerçekleşecek.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı
TARİH  : 15 Mayıs 2019, Çarşamba
YER       : Sabancı Center, İstanbul
SAAT    : 09:30

L.C.V: ceylann@marjinal.com.tr -05339272394

TÜSİAD
TÜSİAD Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşudur. TÜSİAD, üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahiptir. Çalışmaları ile rekabetçi piyasa ekonomisi, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı demokrasi anlayışının benimsediği bir toplumsal düzenin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlar. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TÜSİAD’ın, Ankara, Washington ve Brüksel’deki temsilcilikleri; Berlin, Londra, Paris ve Pekin’de temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. TÜSİAD odak alanına giren konularda son 10 yıl içerisinde 120 rapor yayımlamış, son 5 yılda 300’e yakın görüşoluşturmuş, 2,500’den fazla etkinlik gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda BusinessEurope, OECD-BIAC ve B20 ile 175’in üzerinde etkileşimde bulunarak Türk iş dünyasını küresel platformlarda temsil etmiştir.