Haberler / TÜSİAD Basın Bültenleri
28.01.2019

TÜSİAD VE MARSH & ZURİCH 2019 KÜRESEL RİSKLER RAPORU'NU TANITACAK

Her yıl Dünya Ekonomi Forumu'nda açıklanan Küresel Riskler Raporu tanıtımı TÜSİAD ve Marsh& Zurich işbirliğinde 1 Şubat Cuma günü 08.30-12.30 arasında Intercontinental İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Toplantının açılış konuşmaları MMC Türkiye Başkanı Tayfun Bayazıt ve Zurich Sigorta Türkiye CEO'su Yılmaz Yıldız tarafından yapılacak. Konuşmaların ardından TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik Türk İş Dünyası risklerini değerlendirdiği bir konuşma gerçekleştirecek.

Küresel Risk Rapor tanıtımının Marsh Küresel Risk ve Dijital Başkanı John Drzik ve Zurich Ticari Sigortalar CRO'su Eugenie Molyneux tarafından gerçekleştirileceği toplantıda politik risklerin ve bu risklerle ilintili makroekonomik koşulların alanında uzman katılımcılarla tartışılacağı bir panel düzenlenecek. Panele Marsh Türkiye CEO'su Hakan Kayganacı, Gazeteci & Yazar Murat Yetkin, Ekonomist Uğur Gürses, Koç Üniversitesi'nden Prof. Dr. Selva Demiralp ve Zurich Sigorta Türkiye CEO'su Yılmaz Yıldız konuşmacı olarak katılacak.

Moderatör : Deniz Bayramoğlu
08.30   Kayıt & Kahvaltı
09.00   Açılış Konuşması
  • Tayfun Bayazıt, MMC Türkiye Başkanı
  • Yılmaz Yıldız, Zurich Sigorta Türkiye CEO'su
09.15  Türk İş Dünyası Riskleri
  • Erol Bilecik, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı
09.30   Küresel Risk Raporu Tanıtımı
  • John Drzik, Marsh Küresel Risk ve Dijital Başkanı
  • Eugenie Molyneux, Zurich Ticari Sigortalar CRO'su
10.30  Kahve Arası
10.45  Panel
  • Hakan Kayganacı, Marsh Türkiye CEO'su
  • Murat Yetkin, Gazeteci & Yazar
  • Uğur Gürses, Ekonomist
  • Prof. Dr. Selva Demiralp, Koç Üniversitesi
  • Yılmaz Yıldız, Zurich Sigorta Türkiye CEO'su

*Eşzamanlı çeviri olacak.

TÜSİAD
TÜSİAD Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşudur. TÜSİAD, üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahiptir. Çalışmaları ile rekabetçi piyasa ekonomisi, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı demokrasi anlayışının benimsediği bir toplumsal düzenin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlar. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TÜSİAD’ın, Ankara, Washington ve Brüksel’deki temsilcilikleri; Berlin, Londra, Paris ve Pekin’de temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. TÜSİAD odak alanına giren konularda son 10 yıl içerisinde 120 rapor yayımlamış, son 5 yılda 300’e yakın görüşoluşturmuş, 2,500’den fazla etkinlik gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda BusinessEurope, OECD-BIAC ve B20 ile 175’in üzerinde etkileşimde bulunarak Türk iş dünyasını küresel platformlarda temsil etmiştir.