Haberler / TÜSİAD Basın Bültenleri

TÜSİAD Tech-Trend Toplantıları No: 7
“Artırılmış Gerçeklik”

Konuşmacı: 360+ Media Interactive Kurucu Başkanı Zehra Öney

TÜSİAD Dijital Ekonomi Yuvarlak Masası tarafından düzenlenen Tech-Trend seminer dizisi devam ediyor. Tech-Trend toplantılarında teknoloji alanındaki son dönemde yaşanan gelişmeler ve bunların iş dünyasına etkileri ele alınıyor. Toplantı serisinin yedincisi olan etkinliğe 360+ Media Interactive Kurucu Başkanı ve Bahçeşehir Üniversitesi Graduate School of Business Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Öney konuşmacı olarak katılacak.

“Artırılmış gerçeklik ve yapay zeka iş dünyasını ve geleceği nasıl etkileyecek?” sorusuna odaklanacak etkinlik, artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojilerinin birbiriyle bağlantılı olarak ele alarak farklı sektörlerde kullanımlarını örnekler üzerinden inceleyecek.

“Yapay Zeka”
Konuşmacı: 360+ Media Interactive Kurucu Başkanı Zehra Öney
Tarih: 7 Kasım Çarşamba
Saat: 15:00-16.30
Yer: TÜSİAD Genel Merkezi

TÜSİAD
TÜSİAD Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşudur. TÜSİAD, üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahiptir. Çalışmaları ile rekabetçi piyasa ekonomisi, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı demokrasi anlayışının benimsediği bir toplumsal düzenin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlar. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TÜSİAD’ın, Ankara, Washington ve Brüksel’deki temsilcilikleri; Berlin, Londra, Paris ve Pekin’de temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. TÜSİAD odak alanına giren konularda son 10 yıl içerisinde 120 rapor yayımlamış, son 5 yılda 300’e yakın görüşoluşturmuş, 2,500’den fazla etkinlik gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda BusinessEurope, OECD-BIAC ve B20 ile 175’in üzerinde etkileşimde bulunarak Türk iş dünyasını küresel platformlarda temsil etmiştir.