Haberler / TÜSİAD Basın Bültenleri
17.09.2018

TÜSİAD ‘SANAYİDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM GÜNLERİ'NİN DÖRDÜNCÜSÜNÜ DÜZENLİYOR

“Şeffaf tedarik zinciri” odaklı Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri etkinliği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla 18 Eylül Salı günü TÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

TÜSİAD'ın “Şeffaf tedarik zinciri” odaklı Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri etkinliği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla, 18 Eylül 2018 tarihinde 09.00-12.30 saatleri arasında TÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.
Etkinliğin açılış konuşmaları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik tarafından gerçekleştirilecek. Ardından “Depolama ve Lojistik” ve “Üretim Planlama ve Tedarikçi Entegrasyonu” konulu iki panel düzenlenecek.

TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri etkinlikleri ile sanayide dijital dönüşüm alanında ülkemizde gerçekleştirilen çalışmalar açısından farkındalık yaratmak, sanayinin dijital dönüşümünün tedarik zincirinin tüm aşamalarına entegre edilmesi için bu dönüşüm sürecinde nelere gereksinim duyulduğunu ve etkilerini tartışmak, Türkiye ve dünyadaki iyi örnekleri paylaşmak ve teknoloji üreticilerinin kullanıcılar ile bir araya gelmesi amaçlanıyor.
Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri'nde bugüne kadar yatay-dikey entegrasyon ve artırılmış gerçeklik temalarına odaklanıldı.
18 Eylül tarihinde dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri'nde şeffaf tedarik zinciri ve sanayide dijital dönüşüm için önemi tartışılacak.

09.00          Hoşgeldiniz

Murat Bilici, Oracle Türkiye İş Çözümleri Lideri

LCV:Ceylan Naza

TÜSİAD
TÜSİAD Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşudur. TÜSİAD, üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahiptir. Çalışmaları ile rekabetçi piyasa ekonomisi, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı demokrasi anlayışının benimsediği bir toplumsal düzenin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlar. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TÜSİAD’ın, Ankara, Washington ve Brüksel’deki temsilcilikleri; Berlin, Londra, Paris ve Pekin’de temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. TÜSİAD odak alanına giren konularda son 10 yıl içerisinde 120 rapor yayımlamış, son 5 yılda 300’e yakın görüşoluşturmuş, 2,500’den fazla etkinlik gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda BusinessEurope, OECD-BIAC ve B20 ile 175’in üzerinde etkileşimde bulunarak Türk iş dünyasını küresel platformlarda temsil etmiştir.