11.12.2018

“Türkülerde Kardeşlik” için Forum Aydın'a davetlisiniz!

Onuncu yılında ziyaretçilerine sunduğu kaliteli ve keyifli etkinliklere tüm hızıyla devam eden Forum Aydın, bu kez de “Türkülerde Kardeşlik” projesine ev sahipliği yapıyor. 12 Aralık Çarşamba günü Forum Aydın'da gerçekleştirilecek “Türkülerde Kardeşlik” etkinliği kapsamında Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Midyat İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri, farklı yörelerden türküleri seslendirecek ve yöresel oyunları sergileyecek.

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın'da 12 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 16.30'da gerçekleştirilecek Türkülerde Kardeşlik etkinliği, hem kulakların pasını silecek hem de yöresel danslarla görsel bir şölen sunacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP) kapsamında 2018 - 1. Çağrı Dönemi'nde kabul edilen Türkülerde Kardeşlik projesi, öğrenciler arasında sosyal ve kültürel bir birliktelik oluşturmayı, önyargıları kırmayı, hoşgörü, sevgi ve saygıyı artırmayı ve insani duyguların ön plana çıkmasını sağlamayı hedefliyor.

Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Midyat İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından seslendirilecek yöresel türküleri dinlemek ve renkli halk oyunları gösterilerini izlemek isteyen herkes, Türkülerde Kardeşlik için Forum Aydın'a davetli!