14.03.2018

“Türkiye'nin Zirveleri” Forum Çamlık'ta yükselecek

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, tüm Türkiye'yi dolaşacak özel bir serginin ilk durağı olmaya hazırlanıyor. “Türkiye'nin Zirveleri” temalı fotoğraf sergisi, 16-21 Mart tarihleri arasında Forum Çamlık'ta ziyaretçilerle buluşacak.

Denizli Doğa Sevenler Derneği (DOSEV) ve Anadolu Dorukları Dağ Fotoğrafçıları Grubu'nun beraber organize ettiği, “0'dan 5137 Metreye Anadolu Dorukları Ulusal Fotoğraf Sergisi”nin fotoğrafları, ilk olarak Forum Çamlık'ta sergilenecek.

Ağrı Dağı'ndan Denizli dağ zirvelerine kadar pek çok zirvede çekilmiş 60 fotoğrafı içeren ve 16 Mart saat 18:00'de açılış yapacak olan sergi, 16-21 Mart 2018 tarihleri arasında Forum Çamlık'ta meraklılarıyla buluşacak. Türkiye'nin zirvelerini yakından görmek isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!

Sergideki fotoğrafları çeken profesyonel dağcıların isimleri ise şöyle sıralanıyor: Adnan Karas, Arif Demir, Bekir Demirağ, Cengiz Kayacılar, Dursun Şimşek, Emine Bozan Yelkenci, Ender Gürel, Emre Çakır, Ercüment Eş, Erkan Ersoy, Erkan Özaydın, Erol Karayel, Erol Özer, Evren Kirazlı, Gökhan Elmaslı, İsmet İnan, Mehmet Divili, Mustafa Şıvka, Muhammed Eke, Hacı Tansu, Osman Ünlü, Osman Demir, Ömer Faruk Gülşen, Necmettin Karaburgu, Nedim Urcan, Tekin Küçüknalbant, Yusuf Biltekin, Ramazan Bozkurt, Serdar Aydın, Ümit Şıracı, Zafer Öksüzoğlu, Zorbey Aktuyun.