Haberler / b-fit Basın Bültenleri
04.09.2018

Türkiye'nin spor kültürünü değiştiren b-fit, büyümeye devam ediyor

Binlerce kadına spor alışkanlığı kazandıran Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 50 ildeki 222 merkezine iki yeni merkez daha ekledi. Hizmete başlayan Kartal Uğur Mumcu ve İzmir Ulukent b-fit merkezleri spor yapmak ve kaliteli bir yaşama sahip olmak isteyen tüm kadınları bekliyor.

Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi b-fit, merkez ağını her geçen gün genişletiyor. Kadın girişimciliğini destekleme ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırma hedefiyle bugüne kadar 250'den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan b-fit'in Kartal Uğur Mumcu merkezi 2 Eylül Pazar günü, İzmir Ulukent merkezi ise 3 Eylül Pazartesi günü hizmete açıldı. Daha önce hiç spor yapmamış kadınları bile doğru ve etkili bir egzersize yönlendiren b-fit'lerde, 30 dakikalık istasyon çalışmaları uzman eğitmenler eşliğinde yapılıyor. b-fit istasyon çalışmalarında kadınlar, kendi itme - çekme güçleriyle çalışan hidrolik ekipmanlarla ve üzerinde kardiyo yapılan platformlarda çalışıyor. Bu çalışma hem formda kalmayı hem de kardiyovasküler sistemi geliştirerek kaliteli bir yaşam sürmeyi sağlıyor.

Franchise sistemi ile büyüyen b-fit, tüm Türkiye'de yeni girişimci kadınlara destek vererek yayılmaya devam ediyor.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr