Haberler / b-fit Basın Bültenleri
22.09.2018

Türkiye'nin spor kültürünü değiştiren b-fit, büyümeye devam ediyor

Binlerce kadına spor alışkanlığı kazandıran Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 50 ildeki 220 merkezine bir yenisini daha ekliyor. 23 Eylül 2018 tarihinde saat 14.00'te açılışı gerçekleşecek Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa b-fit merkezi, spor yapmak ve kaliteli bir yaşama sahip olmak isteyen tüm kadınları bekliyor.

Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi b-fit, merkez ağını her geçen gün genişletiyor. Kadın girişimciliğini destekleme ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırma hedefiyle bugüne kadar 250'den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan b-fit'in Tekirdağ Çerkezköy Gaziosmanpaşa merkezi 23 Eylül 2018 Pazar günü saat 14.00'te hizmete açılacak.

Daha önce hiç spor yapmamış kadınları bile doğru ve etkili bir egzersize yönlendiren b-fit'lerde, 30 dakikalık istasyon çalışmaları uzman eğitmenler eşliğinde yapılıyor. b-fit istasyon çalışmalarında kadınlar, kendi itme-çekme güçleriyle çalışan hidrolik ekipmanlarla ve üzerinde kardiyo yapılan platformlarda çalışıyorlar. Bu çalışma, hem formda kalmayı hem de kardiyovasküler sistemi geliştirerek kaliteli bir yaşam sürmeyi sağlıyor.
Franchise sistemi ile büyüyen b-fit, tüm Türkiye'de yeni girişimci kadınlara destek vererek yayılmaya devam ediyor

Esra Şavkın - 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr