Haberler / TÜSİAD Basın Bültenleri
21.03.2018

Türkiye'nin Girişimcilik Dönüşümü Projesi Tanıtım Toplantısı
TÜSİAD, girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi için ekosistem paydaşları ile birlikte yaklaşık bir senedir yürüttüğü çalışmaları, 22 proje önerisi altında somutlaştırarak, 27 Mart tarihinde kamuoyu ile paylaşacak.

Açılış konuşmasını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'in gerçekleştireceği Türkiye'nin Girişimcilik Dönüşümü Projesi'nin tanıtım toplantısında, proje tanıtım sunumunu TÜSİAD Girişimcilik Ekosistemi Çalışma Grubu Başkanı  Murat Peksavaş yapacak. Sunumun ardından Murat Peksavaş'ın yöneteceği “Türkiye'de Girişimcilik Ekosistemi Nasıl Gelişir?” başlıklı panelde Türkiye Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü Mehru Aygül, Core Strategy Kurucusu İhsan Elgin,  MDA Teknoloji ve Yatırım Ticaret Kurucu Ortağı Mehmet Onarcan, Arkan & Ergin JPA International Kurumsal Finansman Ortağı  Doğan Taşkent katılımcı olarak yer alacaklar. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Girişimcilik Yuvarlak Masası Lideri Murat Özyeğin'in kapanış konuşması ile son bulacak toplantımıza katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Tarih: 27 Mart Salı
Saat: 14:00 – 17:00
Yer: TÜSİAD Genel Merkezi

LCV: Ceylan Naza, ceylann@marjinal.com.tr

14:00 – 14:10     Hoşgeldiniz Konuşması
  • Erol Bilecik | TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı
14:10 – 14:30     Türkiye'nin Girişimcilik Dönüşümü Projesi Tanıtımı
  • Murat Peksavaş | TÜSİAD Girişimcilik Ekosistemi Çalışma Grubu Başkanı
14:30 – 15:45     Panel: Türkiye'de Girişimcilik Ekosistemi Nasıl Gelişir?
  • Moderatör: Murat Peksavaş | TÜSİAD Girişimcilik Ekosistemi Çalışma Grubu Başkanı
  • Mehru Aygül | Türkiye Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü
  • İhsan Elgin | Core Strategy Kurucusu
  • Mehmet Onarcan | MDA Teknoloji ve Yatırım Ticaret Kurucu Ortağı
  • Doğan Taşkent | Arkan & Ergin JPA International Kurumsal Finansman Ortağı
15:45 – 16:00      Kapanış
  • Murat Özyeğin | TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Girişimcilik Yuvarlak Masası Lideri
16:00 – 17:00      Networking Kokteyli

TÜSİAD
TÜSİAD Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu gönüllü bir iş dünyası kuruluşudur. TÜSİAD, üyelerinin temsil ettiği kuruluşlar itibariyle, Türkiye ekonomisinde üretim, katma değer, kayıtlı istihdam ve dış ticaret gibi alanlarda önemli temsil yeteneğine sahiptir. Çalışmaları ile rekabetçi piyasa ekonomisi, sürdürülebilir kalkınma ve katılımcı demokrasi anlayışının benimsediği bir toplumsal düzenin oluşmasına katkı sağlamayı amaçlar. Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TÜSİAD’ın, Ankara, Washington ve Brüksel’deki temsilcilikleri; Berlin, Londra, Paris ve Pekin’de temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. TÜSİAD odak alanına giren konularda son 10 yıl içerisinde 120 rapor yayımlamış, son 5 yılda 300’e yakın görüşoluşturmuş, 2,500’den fazla etkinlik gerçekleştirmiştir. Son 5 yılda BusinessEurope, OECD-BIAC ve B20 ile 175’in üzerinde etkileşimde bulunarak Türk iş dünyasını küresel platformlarda temsil etmiştir.