Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
11.05.2018

Türkiye'nin en beğenilen annesi Ceyda Düvenci

Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor'un Anneler Günü'ne özel düzenlediği ankete göre, Türkiye'nin en beğenilen annesi Ceyda Düvenci oldu. Düvenci'yi sırasıyla Bergüzar Korel, Pelin Karahan, Çağla Şikel ve Meryem Uzerli takip etti

Aylık ziyaret sayısı 85 milyonu* bulan ve 20 milyon kayıtlı kullanıcısı** bulunan Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, sosyal anket servisi üzerinden Anneler Günü'ne özel anket düzenledi. Mayıs ayının başında düzenlenen ve toplam 5 bin 984 oyun kullanıldığı ankette, “En beğendiğiniz, takdir ettiğiniz ünlü anne hangisi?” sorusuna yüzde 32 oy oranıyla Ceyda Düvenci yanıtı verildi. Anket sonucunda Türkiye'nin en beğenilen annesi seçilen Ceyda Düvenci'yi yüzde 28 ile Bergüzar Korel, yüzde 15 ile Pelin Karahan, yüzde 12 ile Çağla Şikel ve yüzde 7 ile Meryem Uzerli izledi.

*Kaynak: Omniture
**GittiGidiyor 2018 Nisan ayı verileri esas alınmıştır.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve 17 yıllık geçmişiyle Türkiye'de e-ticaretin öncü pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki lider konumunu daha da güçlendirdi. Aylık ortalama 85 milyon ziyaret, 20 milyonu aşkın kayıtlı üyesiyle Türkiye'nin lider e-ticaret sitesi GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 6.5 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 70'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com