Haberler / b-fit Basın Bültenleri
08.10.2018

Türkiye'nin dört bir yanındaki kadınlar Renkli Koşu'da buluşuyor

Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi markası b-fit, 14 Ekim Pazar günü İzmir'de düzenlenecek Color Sky 5K Renkli Koşu Festivali'nin sponsoru oldu. b-fit'li kadınlar bu kez adımlarını otizmli çocuklar ve bedensel engelliler için atacak.

50 şehirde 222 merkeziyle Türkiye'nin spor kültürünü yeniden inşa eden b-fit, spor dolu renkli bir gün geçirmek isteyen herkesi Color Sky 5K Renkli Koşu Festivali'ne davet ediyor. Amerika'da başlayıp tüm dünyaya yayılan Color Sky etkinliğinin bu yılki marka sponsorları arasında yer alan b-fit, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği işbirliğinde yapılan ve Tohum Otizm Vakfı'nı destekleyen etkinliğin biletlerini satarak sivil toplum kuruluşlarına destek oluyor.

Renkli koşu öncesinde b-fit spor eğitmenleri aerodans gösterisiyle festivali hareketlendirecek. Festival alanında kurulacak b-fit standına gelenler b-fit merkezlerinde ücretsiz deneme üyeliği kazanacak.

Yüzde 68 kadın katılımcı oranıyla Türkiye'de en fazla kadın koşucunun katıldığı Renkli Koşu, 14 Ekim Pazar günü saat 14.00'da Mavişehir Sahili'nde düzenlenecek. Etkinlik biletlerini b-fit'ten alanlar yüzde 10 indirimden faydalanacak. Her yaştan, her bedenden insanın ister koşarak ister yürüyerek ama mutlaka çok eğlenerek tamamladığı Color Sky 5K Renkli Koşu etkinliğine herkes davetli!

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr